Prima pagină » Titlurile zilei » Una dintre cele mai frumoase femei din lumea interlopă a fost snopită în bătaie la Spitalul „Sfântul Spiridon”! Bruneta a fost desfigurată de iubit sub ochii medicilor – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Una dintre cele mai frumoase femei din lumea interlopă a fost snopită în bătaie la Spitalul „Sfântul Spiridon”! Bruneta a fost desfigurată de iubit sub ochii medicilor – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

19 mai 2023, 02:00, 51 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Cătălin Dracea, un cunoscut interlop din Iași, a fost reținut pentru 24 de ore și plasat sub control judiciar după ce și-a agresat iubita. Una dintre cele mai frumoase femei din lumea interlopă a fost bătută chiar și în curtea Spitalului „Sfântul Spiridon”

Interlopul Cătălin Dracea a stat în arest timp de 24 de ore după ce și-a bătut iubita. Miercuri, în jurul prânzului, Dracea a fost blocat de mascați în trafic, în zona industrială. Totul, după ce duminică, 14 mai, și-ar fi agresat iubita. Inițial, Dracea ar fi bătut-o pe femeie acasă. Ulterior, aceasta ar fi ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, unde medicii i-au acordat îngrijiri.

La scurt timp, și-a făcut apariția Dracea, care a luat-o din nou la bătaie. La numărul unic de urgențe 112 ar fi fost efectuate mai multe apeluri. Speriați, pacienții au cerut ajutorul oamenilor legii, însă femeia a refuzat să depună plângere împotriva iubitului său. Cu toate acestea, polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Dracea s-a năpustit peste iubita lui în curtea Spitalului „Sf. Spiridon” și a continuat să o lovească în Unitatea de Primire Urgențe (UPU). Două doctorițe și agenții de pază au sărit să o apere pe femeie. Ulterior, aceasta a fost redirecționată către Spitalul de Neurochirurgie, pentru investigații.

Una dintre cele mai frumoase femei din lumea interlopă, bătută de Dracea

Polițiștii ieșeni fac verificări în acest caz.

„Ieri, 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași cu sprijinul luptătorilor S.A.S. Iași au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat de 41 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. Persoana a fost depistată în trafic, pe raza mun. Iași și condusă la sediul poliției pentru audieri.

Astfel, din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei de 14 mai a.c., bărbatul și-ar fi agresat concubina, cei doi aflându-se în curtea unei unități medicale din mun. Iași. Femeia a refuzat să depună plângere penală pentru violență în familie și s-a împotrivit emiterii unui ordin de protecție provizoriu, astfel că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la cele două infracțiuni. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 17 mai a.c., bărbatul a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași. La data de 18 mai a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Dracea nu este străin de problemele cu legea. De exemplu, în anul 2003 a stat în spatele gratiilor din februarie până în octombrie, în octombrie 2004 a intrat din nou și a ieșit în iunie 2005, ulterior fiind încarcerat pentru trei luni, în anul 2006. Perioada cea mai lungă petrecută în spatele gratiilor a fost între 20 aprilie 2007 și 29 ianuarie 2010. La finalul lunii ianuarie 2010 a fost extrădat în Spania.

Pedeapsa cea mai mare, de 12 ani de închisoare, a fost primită pentru delicte comise la Bruxelles, în perioada aprilie 2004 – septembrie 2007, în cadrul unei organizații infracționale internaționale ce era condusă de Valter Pasniceanu. Suma de bani spălată de aceștia se ridica la 850.000 de euro.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla după ce una dintre cele mai frumoase femei din lumea interlopă a fost snopită în bătaie.

Comentarii
  • Beșșinòase din astea producatoare, întreținute. În același timp, autorități bine plătite care dorm, sau care nu își asumă sub nici o formă ce ar trebui să facă. În general, cam toți gunoaie.

  • Trebuia sa o omoare! O producatoare mai puțin și un gunoi pe strada mai puțin.

  • Ati spus de vreo patru ori ca este „una dintre cele mai frumoase femei din lumea interlopa”. Consider ca mai trebuia mentionat de vreo doua-trei ori, asa, pentru fixarea informatiei. Acum este si una dintre cele mai invinetite femei din lumea interlopa?

  • Ati greșit titlul. Cea mai proasta femeie din lumea interlopa trebuia sa scrieți. De ce a bătut-o? Nu ii mai făcea suficienți bani săracului asta? Când la luat nu a văzut ca e proxenet nu știa ce viața o sa duca, apa, paie și bătaie daca nu produce suficient!

  • Mie imi place ca toti acesti “interlopi” plini de muschi si slanina sunt ZMEI prin oras si parca iti e frica sa te uiti la ei. Dar cand sunt “sub escorta” serviciului SAS si ca bratari la mana…. Sunt mielușei tată…

  • A batut-o pentru ca este „cea mai frumoasa din lumea interlopa”? Sau pentru ca asa procedeaza el? Sau pentru ca ea nu depune plangere niciodata?

  • Fata asta e de la casa de copii, e singura pe lume, nu are mama, nu are familie. Dacă avea pe cineva pe lume avea grija sa nu ajungă in mâinile monstrului asta!

  • Cea mai frumoasa și cea mai proasta 😀. Calități rare. De ce crezi ca a luat-o 😝

  • Sa-l fi vazut pe Trocin Andrei zis Diavol cum tipa cînd l-au retinut mascatii in Pacurari. Aoleooo, nu mai dati, ma doare, va rog eu frumos, auuuuu mainile, nu stringeti asa tare catusele, va implor. Si plingea ca un bebelus 😂😂😂😂 Acu e mare jmeker cu C6 alb si numar B222HAY

  • Corneliu, fata are familie dar dacă cineva comentează urmează.pana și masa ei și toată familia produc pentru el nu doar ea.

  • Așa e la țigani stai cu ele pana la moarte.bine ca nu are mult pana acolo 😀

  • Daca parasuta asta amarita e una dintre cele mai frumoase femei din rromanica atunci ne-am dus dracu

  • Acuși postează pe rețele de socializare cât de fericiti sunt ei ca sa vadă toată lumea cât de proasta e ea și cât de șmecher e el.eventual următorul articol va fi despre nunta lor nunta anului😀😀😀

  • Oricum ar fi, cea mai frumoasa, proasta, parasuta….etc….tot o victima este! Si din pacate , de frica, nu va pleca din relatia pe care o are cu un abuzator jegos.

  • la cum a bătuto iar a prinso cu altul

  • Interlop cu femeia la pulă , de unde interlop , de unde șmecher , când pupă n pulă toată Europa , terminați mă cu astea , trecetil la categoria Prostituată!! 😂😂😂😂😂

  • A iubito mult și sigur a călcat ea pe bec…

  • Un puroi care nu merita mediatizat!

  • Este plin Iașul de interlopi și “ interloape “ …

  • Cap mare și minte puțină… să faci pușcărie pentru țiganii lui Cosmos Tănase, să fii săgeata cordoanelor și să ajungi la pușcărie pentru că ai bătut o femeie, ăsta da idiot!!!Cum plm de șmecheri mai umblați cu pieptul in față cînd femeile voastre rup p…?!

  • Tare comentariul XYZ!!!!

    Poate nu am inteles 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    De ce le tot numiti pe gunoaiele astea INTERLOPI ?
    Scrieti exact ce sunt – PESTI ,PROXENETI, BATAUSI DE FEMEI, LEPRE, EXCREMENTE, HOITURI!
    De ce interlopi ? Astia se scuipa intre ei cand cica se iau la bataie!
    Bat doar femei, atat pot !

  • Asta e un sclav exact ca si mine. Si eu imi dau tiganca la produs pentru piticii cu steroizi in kur

  • bufonul de la ateneu!

    o cioara in minus un zambet in plus!!!!!

  • Articol scris de liceul industrial.Cine l-a plasat in control judiciar-procurorul sau judecatorul???

  • Intamplarea a fost sa fiu si eu acolo in acel moment cu o urgenta medicala a unei rude si am vazut ce s-a intamplat,da asa este dar nicidecum frumoasa este o fata roma pitica,slaba si nu mai vroia sa produca,el o dihanie de cam i.85m bine trait de peste 100kg si plin de tatuaje !

  • Anus Beleaua

    Cea mai frumoasă femeie din lumea interlopă ieșeană este diamantul păros, urmată la puțini km de cardan de japonista slăninoasă… așa că nu mai trucati clasamentul japițe lor!!!

  • Pentru toți deștepții și rasiști care și-au dat părerile fără să știe adevărul!Sunteți plini de venin și răutate! Tot ceea ce a-ți spus despre ei este de fapt ceea ce aveți voi în suflet! Vedeți-vă de viețile voastre, azi la ei certuri,mâine la voi! Nu este cea mai frumoasă femeie ,cum spun ziariștii pentru a stârni senzație dar voi cunoașteți oare situația pentru a vă da cu părerile? De aia sunteti pe ultima scară în lume,grija vecinului vă țin mințile ocupate decât problemele serioase! Vorbiți doar atunci când știți și poate nici atunci fiecare om are dreptul de a-și exprima opinia dar voi aruncați cu pietre și venin iar de fapt un titlul de senzație va dus de nas si a-ți arătat fiecare ce monștrii sunteti!Rușine sa va fie!

  • Dafto buleandra

    Asta care scrii@Viorel, nu esti Ilie din Germania care esti asistent si te arzi in cwr cum o faceai acasa????

  • Ce nu a înțeles lumea ?
    Că un interlop, un bărbat nu bate o femeie
    Deci intelopul vostru Cătălin Dracea este doar un fătălău!!!
    Vă rog nu-i mai ridicați la etaj !!!!
    Majoritatea interlopilor, proxeneților din România sunt doar o adunătură de fătălăi si bulangii!!
    Dar asta nu le-a spus o nimeni !!!!

  • Ce nu a înțeles lumea ?
    Că un interlop, un bărbat nu bate o femeie
    Deci intelopul vostru Cătălin Dracea este doar un fătălău!!!
    Vă rog nu-i mai ridicați la etaj !!!!
    Majoritatea interlopilor, proxeneților din România sunt doar o adunătură de fătălăi si bulangii!!
    Dar asta nu le-a spus o nimeni !!!!
    Cum poți tu sa fi bărbat si să bați o femeie
    Când dorește acest fătălău de Dracea mă bat cu el în ring , să îi arăt ce înseamnă bătaie și că bătaia doare !!!
    Mulțumesc

  • Adevarul este ca curva nu mai face banii pe care ii făcea pentru alții.curva asta mica si pitica a produs toată viața ei pentru câte un peste.acum a ajuns la el.e Învățată cu bătaia cum e Învățată si cu pUlla.nu o mai plângeți ca ea doar bătută se simte iubita

  • Cap mare și minte puțină… ăsta șmecher adevărat, să faci pușcărie pentru țiganii lui Cosmos, după aceea să devii săgeata cordoanelor și să-ți trimiți femeia la puf.. cum plm te mai afișezi in lume și te mai dai și smardoi ? Tie îți miroase gura a puuliiileee supte de curvoaica ta!

  • A bătut și ăsta o femeie, dacă nu e în stare să bată un băiat, jegos de om, interlopul pwlii

  • Nevasta lui și curva tuturor!cand s-a auzit vreodată vreun mafiot, interlop sa aibă femeie curva.nu e rusine si injoseala mai mare.

  • Țigan hidos

    Bai dar ce hidosenie de țigan, obez și libidinos cu izmenele lui pana la glezne. Am râs la poza cu porcul trântit pe jos, i-au zburat și ochelarii din plastic 😆

  • Ce plantezi aceia culegi!daca in loc sa fii femeie vrei sa fii prostituata, trebuie sa îți asumi sa traiesti tot restul vieții cu batai, sa întreții, sa fii controlată, sa vorbești doar când ți se da voie.un proxenet a vrut un proxenet ia dat-o. Și la cum ia dat-o e greșita rău femeia

  • Cap de lopata a bătut-o ca sa futut cu Paval. Naposim asta nu mai poate fute de la pastilele cu steroizi.

  • Basoalda asta e frumoasa?! Tremura slana pe ea precum piftia. Daca mai deschide si gura, gata cu erectia.

  • Asta e un gainar, nu interlopi. Interlopii adevarati nu au treaba cu Politia. Daca da Politia peste tine, nu inseamna decat ca esti prost.

  • Sa trezit dracea din somnul cel de veci și a văzut cum se uita curva lui la prietenii lui și cum își musca botul când nu se uita el de asta a batuto

  • Poate să fie ultima femeie, nimeni nu are dreptul să o bată!
    Las-o, naibii, în lumea ei dar nu da în ea, animalule!
    Cât de idiot poate fi un bărbat care lovește o femeie, un gunoi…

  • Rabla asta libidinoasa, grasa și urâta e frumoasa?vai de capul vostru de o vedeți in realitate ii cereți bani sa va sugă!voi cum credeți ca îl tine pe asta lângă ea?il plătește fraților ca nu ar fi stat niciodata cu gură strâmba asta.

  • Când va aud ca scrieți ca nu are dreptul sa o bată, ca e victima etc ma lasă rece. Va provoacă mila o femeie proasta? Da de ce nu va e mila de un copil bolnav, e un om cu dezabilitată? Vouă va este mila si spuneti ca nu merita așa ceva. Ea a acceptat, ea accepta si ea sta in relația asta. Cu siguranța nu este prima data, cu siguranța nu a mai fost atât de urat, dar data viitoare poate fi mai rău si mai urat. Ea plătește alegerile făcute si nu are nimeni de ce sa o privească cu mila. Poate ar trebui sa fie un exemplu negativ pentru copilele din ziua de azi, sa știe ce pățesc dacă ajung sa facă bani pentru bărbați!

  • Mda.. unele femeie stau asa din placere. Simplu. Dupa cate am vazut, nu exista alta explicatie. Sunt femei care si dupa ce sunt parasite de astia care le bateau, inca tanjesc dupa acesti imbecili. 🙄 Unii oameni isi merita soarta prin prisma alegerilor facute.

  • Pe mine nu ma bate pescalaul meu albanez la Londra! Muriti de ciuda saraciilor!

  • Dacă ii dau un neveu lu cap de cărămida ii iasă asteroizi din el și țigăncușa asta cu gurița strâmba vine sub protecția mea și a cucului meu mic.

  • Nenea asta canta la acordeon pe Lapusneanu? Cine este Daisy Sunculita?

  • Deci sa fii sageata ajungi interlop? Treziti-va ba ce e cu voi! Daca esti gras, si ai 3 tatuaje se cheama esti interlop? Pai e plin de ei prin intersectii sau prin fata salilor de jocuri! Cat intelect credeti voi ca are un corp mare cu creier mic? Daca ii ia interviu lesinati nu stie sa vorbesca! Reveniti-va!

  • Primaru din Belcesti nr1

    Emi Cioata a revenit in fortza! Asta interlop nu lopata anabolizantă. Power Emishor Cucushor.

  • VIOREL mincinosul satului Trocin -Diavol sau cum ii spui tu a fost insotit de mascati la duba fara sa l puna pe burta vre-o cineva si nici nu sa vaitat sau plangea se aflau la fata locului o gramada de lume care poate sa confirme asta ,Dar panarame de alt de tine complexate ca are omul BMW care tu nu o sa i niciodata si sa minti asa in halul asta esti prea prost pt.un inbarligator .Sti tu ceva dar ai gresit persoana ai auzit si tu la colt de bloc ceva si te bagi in seama cu comentarii de doi lei .De asta nu va da Dumnezeu nimic si calici muriti pt. ca umblati cu minciuni si aveti invidie pe omul care are. Tu de ce nu ai mai bosket? .Auzi ii da el marca masini si numarul mai multa reclama ii faci mai nebunule si tu ai decazut Viorel cap de menghina mincinos ordinar.Asa cum te bucuri tu de raul altuia si pui asa se la tine cuvinte jignitoare asa sa ti dea si tie Dumnezeu cu varf si indesat Viorel

  • Adauga un comentariu #Sifon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024