Prima pagină » Actualitate » Un vlogger celebru, deportat pentru că este român! Cine este Cătălin Stănciulescu
Un vlogger celebru, deportat pentru că este român! Cine este Cătălin Stănciulescu

Un vlogger celebru, deportat pentru că este român! Cine este Cătălin Stănciulescu

03 iul. 2024, 11:35,
BZI.ro, în Actualitate

Un vlogger celebru a fost deportat pentru că este român. Cătălin Stănciulescu a străbătut întreaga lume și a făcut interviuri cu personaje importante. Acesta a avut parte de o experiență negativă în Belize. Autoritățile nu i-au permis accesul pe teritoriul țării, deși îndeplinea toate condițiile. Acesta vine cu acuzații grave la adresa acestora.

Un vlogger celebru, deportat pentru că este român

Cunoscutul vlogger Cătălin Stănciulescu a străbătut întreaga lume. A fost în Columbia, iar acolo a făcut un interviu pentru You Tube cu fratele temutului baron al drogurilor, Pablo Escobar, și cu apropiați de-ai acestuia. Recent, Cătălin a fost în locul cunoscut ca „proiecția infernului pe pământ”, la Marawi, în Filipine. Aici, în urmă cu doar câțiva ani, teroriștii islamiști au provocat un adevărat iad, după ce au asediat și cucerit locul.

Cătălin Stănciulescu nu a reușit să intre în Belize, chiar dacă avea actele în regulă. Cunoscutul vlogger spune că a fost discriminat și tratat ca un infractor doar pentru că autoritățile l-ar fi suspectat că vrea să intre în SUA sau în Mexic fără viză.

În zborul Honduras – Belize, Cătălin a avut probleme, când a fost întrebat dacă are viză pentru SUA. Odată ajuns la destinație, în Belize, nu a fost lăsat să iasă din aeroport și a fost expulzat, chiar dacă a reușit să vorbească la telefon cu consulul României.

„M-a luat un tip, a mers cu mine, a stat cu mine, am vorbit cu el acolo și după vreo două ore de stat, după ce m-a trecut el pe la Immigration, am avut acces la Pașaport, nu știu ce, mi-a zis uite așa: «Dom’le, uite, numai în ultimele două luni am avut un grup de 14 români care voiau să intre ilegal și am avut niște probleme foarte mari cu mexicanii, respectiv cu americanii. Și de atunci noi nu mai vrem să mai lăsăm decât dacă sunt oameni din ăștia care vin cu bilet, round-trip, se întorc acasă, cu rezervări, cu totul făcut.» Și îi spun, da, da, nu sunt eu, iar el «Da, știu, ai dreptate, nu știu ce, sunt de acord cu tine, și colegii mei au zis la fel, dar pur și simplu avem directivă de sus să nu lăsăm pe absolut nimeni»”, a povestit Cătălin.

Acesta a amintit că nu a fost la prima experiență în Belize și că mai are prieteni care nu au fost lăsați să intre în țară. Funcționarii vamali i-au spus că nu îl lasă să intre pentru că nu are bilet de întoarcere pentru România, însa vloggerul spune că acesta era doar un pretext.

Deși i s-a spus să își ia bilet de avion pentru România, caz în care va avea acces în țară, el a fost expulzat imediat după ce și-a achiziționat tichetul.

Reacțiile au urmăritorilor săi au fost prompte, iar câteva mii de oameni au comentat. Cei mai mulți au încercat să-l consoleze, în timp ce alții au scris că au pățit la fel. Au existat însă și câteva excepții.

„Cătăline, ei și-au transmis mesajul prin tine către români. Să nu mai vină că nu îi lasă să intre. A fost puterea exemplului. Cum poate să fie mai ușor de atât să transmiți un mesaj decât prin cineva cu atâtea vizualizări?”, a scris alt internaut. „Tu ai mai mulți urmăritori decât populația Belize. Asta trebuia să le spui!”, a comentat un internaut.

Cine e Cătălin Stănciulescu

Cătălin Stănciulescu este unul dintre cei mai de succes vloggeri români care și-a făcut un obicei din a filma în zone de risc maxim. Videoclipurile sale postate pe You Tube au adunat până acum sute de milioane de vizionări.

În timpul vizitelor în Columbia, a realizat două interviuri unice, unul cu fratele lui Pablo Escobar şi altul cu cu mâna dreaptă a temutului baron al drogurilor, asasinul Jhon Jairo Velasquez. „Nu m-am simţit deloc în pericol, nici la discuţia cu Velasquez, nici cu Roberto Escobar. Columbia este o ţară ce s-a schimbat enorm, infracţionalitate a scăzut foarte mult, iar turişţii se pot simţi în siguranţă aici, respectând câteva norme fireşti de care trebuie să ţii cont cam în orice loc din lume“, spunea vloggerul celebru, deportat pentru că este român.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *