Prima pagină » Actualitate » Un vlogger american s-a plâns de condițiile de pe Aeroportul Otopeni! „Sunt vreo 35-37 de grade Celsius” – VIDEO
Un vlogger american s-a plâns de condițiile de pe Aeroportul Otopeni! „Sunt vreo 35-37 de grade Celsius” - VIDEO

Un vlogger american s-a plâns de condițiile de pe Aeroportul Otopeni! „Sunt vreo 35-37 de grade Celsius” – VIDEO

02 iul. 2024, 10:13,
BZI.ro, în Actualitate

Un vlogger american s-a plâns de condițiile de pe Aeroportul Otopeni. Într-un video făcut public pe TikTok, acesta a catalogat Aeroportul Internațional „Henri Coandă” drept „cel mai prost din Europa”. Chiar dacă a spus că iubește România, americanul susține că nu este pentru prima dată când are parte de o experiență neplăcută.

Un vlogger american s-a plâns de condițiile de pe Aeroportul Otopeni!

De când a început sezonul estival și românii au ales vacanțele din străinătate, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” a devenit neîncăpător, iar cursele au început să aibă întârzieri din ce în ce mai mari.

În aceste condiții, un vlogger american s-a plâns de condițiile de pe Aeroportul Otopeni. Acesta a menționat că iubește România, dar că nu poate să suporte condițiile de pe cel mai prost aeroport din Europa.

„Momentan zbor din România şi mă aflu în aeroport. Vedeţi ce este pe faţa mea? Este transpiraţie. De ce? Pentru că acesta este cel mai prost aeroport din Europa. Iubesc această ţară, chiar o iubesc, iubesc România, dar asta… Uitaţi-vă la asta.

Sunt oameni care stau pe scări, eu stau pe scări, nu sunt scaune şi înăuntru sunt vreo 35-37 de grade Celsius. În interiorul aeroportului. Uitaţi, puteţi să vedeţi această domnişoară îşi face aer, domnişoara de aici îşi face aer, acea domnişoară îşi face şi ea aer. Vloggerul american spune că Aeroportul Otopeni este «cel mai prost din Europa»“, a povestit vloggerul Christian Grossi.

 

@christian.grossi this is absolute worst part about Romania 🇷🇴 #fyp #tellme #stitch #traveltiktok #backpacking #romania ♬ original sound – Grossi

Influencerul a menționat că este pentru a șasea oară în România și are parte de aceleași condiții proaste.

„Vin pentru a şasea oară în România şi am parte de aceeaşi experienţă de fiecare dată, în aeroportul din Bucureşti. Uitaţi-vă la tricoul meu, vedeţi transpiraţia? Transpir prin tricou. Nu veniţi niciodată pe aeroportul din Bucureşti”, a mai spus vloggerul Christian Grossi.

Aeroportul Internaţional Henri Coandă, amendat de ANPC

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au dat o amendă de 10.000 de lei Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti deoarece sistemul de ventilaţie din Aeroportul Internaţional Henri Coandă nu funcţionează şi au cerut ca această problemă să fie rezolvată în 48 de ore. Echipele de control au stabilit că temperatura ajungea la 31 de grade în zonele terminalelor Plecări şi Sosiri.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii care semnalau defecţiuni la sistemul de ventilaţie din Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi a temperaturilor caniculare din aceste zile, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a desfăşurat un control operativ la acest obiectiv gestionat de Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti.

Verificările au confirmat existenţa unei temperaturi ambientale peste limita normală, respectiv între 24-31 grade Celsius în zonele terminalelor Plecări şi Sosiri, precum şi în saloanele din zona internaţională Schengen şi non-Schengen”, au transmis reprezentanţii ANPC.

Ei au precizat că a fost dată o amendă de 10.000 de lei şi comisarii ANPC au cerut remedierea deficienţei în 48 de ore.

„Totodată, în ceea ce priveşte întârzierile sau anulările de zboruri, cu care pasagerii aerieni s-au confruntat, în ultimele zile, companiile aeriene au informat instituţia noastră, că aceste probleme sunt generate de o situaţie la nivelul spaţiului aerian european, grav afectat din cauza problemelor de gestionare a sloturilor aeroportuare cauzate de fenomene meteorologice multiple şi simultane care au avut loc în întreaga Europă.

Într-o singură zi, de exemplu, spaţiul aerian european a înregistrat aproximativ 450.000 de minute de întârziere, dintre care 360.000 din cauza condiţiilor meteorologice, cu întârzieri semnificative de peste 3 ore, ceea ce a dus la anularea şi reprogramarea zborurilor”, a mai spus reprezentanţii ANPC.

Astfel, un vlogger american s-a plâns de condițiile de pe Aeroportul Otopeni, unde nu funcționează aerul condiționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
04 iulie 2024
04 iulie 2024