Prima pagină » Actualitate » Un turist străin s-a îndrăgostit de mâncarea românească: „Am luat vreo cinci kilograme în două zile” – VIDEO
Un turist străin s-a îndrăgostit de mâncarea românească: „Am luat vreo cinci kilograme în două zile” – VIDEO

Un turist străin s-a îndrăgostit de mâncarea românească: „Am luat vreo cinci kilograme în două zile” – VIDEO

04 iun. 2024, 09:51,
BZI.ro, în Actualitate

Un turist străin s-a îndrăgostit de mâncarea românească. Cunoscut sub numele de Rudy pe TikTok, acesta a fost foarte încântat de preparatele tradiționale din România. Acesta a descoperit deliciile culinare românești prin prisma iubitei sale care este româncă.

Un turist străin s-a îndrăgostit de mâncarea românească

Un TikToker Rudy, turist străin, a povestit într-un videoclip experiența sa de weekend petrecut în România, subliniind cât de mult l-a impresionat mâncarea tradițională.

„Am petrecut weekendul în România și trebuie să vă spun ceva, băieți, am luat vreo cinci kilograme și sincer trebuie să o spun: foarte mult subestimată. Este una dintre cele mai bune din lume, trebuie să vă spun. Absolut incredibil, dacă nu ați mâncat-o niciodată, vă recomand să o încercați cât mai repede”, a spus Rudy.

Turistul este un cunoscut iubitor de călătorii și aventuri, dar România pare să aibă un loc special în inima sa. Acesta a enumerat toate preparatele pe care le-a mâncat în cele două zile: friptură de porc la grătar cu cartofi, mici, varză murată, pepene murat, gogonele și castraveți murați, ouă proaspete de țară, aperitive cu salam, pastramă și cașcaval, salata de boeuf.

Thomas a venit la Bucureşti pentru micii din Obor

Youtuberul german Thomas Wiede a venit în calitate de turist la București și a rămas uimit de frumuseţile capitalei noastre. Thomas obișnuiește să posteze adesea despre călătoriile sale pe canalul lui de Youtube, unde a strâns peste 11.000 de abonaţi. Bărbatul a vizitat timp de un weekend Bucureştiul, iar impresiile lui la final au fost neaşteptate. Videoclipul are peste zeci de mii de vizualizări şi reacţii pozitive din partea românilor.

Thomas Wiede a stat doar câteva zile în București, unde a petrecut ore bune pe străzile orașului. A admirat Centrul Istoric și Palatul Parlamentului.

Tânărul a ajuns să exploreze cafenenele și clădirile vechi din oraș. Nu a putut trece cu vederea Piața Obor, renumită peste hotare pentru celebrii mici cu muștar. Foarte mulți călători ”bifează” această delicatesă.

„Am avut plăcuta surpriză să descopăr în București multe cafenele bune. Mi-au plăcut mult și restaurantele cochete din mai multe clădiri vechi ale capitalei României. Am stat 45 de minute la o coadă de sute de persoane ca să gust faimoșii mici din Obor. Nu îmi vine să cred ce populari sunt. Însă a meritat coada, micii sunt delicioși, iar berea e mai ieftină ca în Germania”, a mai spus turistul german. În drumul său prin București a admirat și pasajul Macca-Villacrosse.

Youtuberul german a rămas plăcut impresionat de clădirea care, conform World Records Academy, este a treia cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume. Simbol al democrației, spațiul adăpostește birourile politicienilor.

„E o clădire enormă, nu am mai văzut așa ceva până acum”, a spus Thomas Wiede în filmarea de pe Youtube.

Clipul a adunat în doar câteva ore mai bine de 30.000 de vizualizări și foarte multe comentarii.

Acum, un turist străin, cunoscut sub numele de Rudy pe TikTok, s-a îndrăgostit de mâncarea românească.

@travelwithrudy Romainian Sunday dinners hit different 🇷🇴 #romania #sunday #foodie ♬ suono originale – romanian song🇷🇴

Comentarii
  • fata de carnatii aia de la voi aici e lux

  • E bine că mai sunt unii care văd și părțile frumoase din amarata asta de țară, atâtea câte au mai rămas. Noi din interior nu le mai putem observa din cauza grijilor zilnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *