Prima pagină » Actualitate » Un turist român, șocat de tavanul camerei din Grecia! „Plouă în pat, să vă trăiască familia!”
Un turist român, șocat de tavanul camerei din Grecia! „Plouă în pat, să vă trăiască familia!”

Un turist român, șocat de tavanul camerei din Grecia! „Plouă în pat, să vă trăiască familia!”

21 aug. 2024, 09:16,
în Actualitate

Suntem în plin sezon al concediilor, iar mulți români aleg să plece în vacanță peste hotare. Una dintre destinațiile preferate ale românilor este Grecia. Un turist român a fost șocat de tavanul camerei din Grecia unde s-a cazat.

În timp ce unii au experiențe fabuloase, alții se plâng de ceea ce au trăit acolo. Un turist a fost șocat atunci când a ajuns la cazare și a făcut publice imaginile din camera de hotel. Reacțiile din mediul online nu au întârziat să apară.

Un turist român, șocat de tavanul camerei din Grecia!

În timp ce unii oameni aleg să își petreacă vacanțele pe litoralul românesc, alte persoane preferă să se bucure de concediu peste hotare. Grecia este una dintre cele mai frecventate destinații de către cetățenii țării noastre.

Totuși, nu toți turiștii au parte de experiențe plăcute. Un român a avut parte de o experiență neplăcută, după ce a ales să plece în vacanță în Grecia. Bărbatul a fost șocat atunci când a văzut cum arată cazarea. Podeaua a lăsat de dorit, însă cea mai mare surpriză a fost tavanul. Camera nu arăta deloc așa cum se aștepta. Românul a explicat că podeaua este groaznică, însă a rămas și mai surprins de tavan.

Turistul a observat că plouă prin tavan, chiar în dreptul patului. Bărbatul nu s-a așteptat că va sta în vacanță într-un astfel de loc. Tulburat de ceea ce a găsit, el a filmat camera de hotel și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

„Mânca-v-aș gura voastră, am ajuns în Grecia. Așa ceva, de când trăiesc pe pământul ăsta… ia uitați-vă ce e pe jos. Bă, și plouă în pat, să vă trăiască familia voastră. Picură în pat. Doamne!”, a spus turistul român în filmulețul postat pe TikTok.

Postarea a ajuns imediat virală în mediul online. Filmulețul postat de turistul român a adunat mii de aprecieri. De asemenea, oamenii au reacționat și în secțiunea de comentarii. Unii au făcut haz de necaz, iar alții s-au arătat surprinși de experiența bărbatului.

„Cred că ai nimerit debaraua”/ „Păi dacă ai luat cazarea aia la 200”/ „Nu-i nimic, dacă te îmbeți, nu mai simți nimic”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Turiști, umiliți pe o insulă din Grecia

Un videoclip pe rețelele de socializare a surprins o coadă de turiști pe plaja Balos din Creta, Grecia, care stăteau până la genunchi în apă, ținându-și bagajele pe cap pentru a evita contactul cu marea.

Acești turiști au fost nevoiți să părăsească bacul care i-a transportat, coborând în apă cu ajutorul frânghiilor și al echipajului. Din motive de siguranță, organizatorii au decis să lase copiii mici și bătrânii pe barcă.

Aproximativ 40 de persoane au coborât, în timp ce restul au rămas la bordul ambarcațiunii, fie din cauza vârstei, fie din cauza fricii de a sări în apă.

„Nu am fost informat că nava nu mai acosta în Balos. Acum se oprește la zece metri de țărm, obligând pasagerii să meargă prin apă adâncă. Debarcarea a fost haotică și frustrantă. A fost nevoie de aproape două ore pentru a-i debarca pe toți”, a spus un turist.

Acum, un turist român a fost șocat de tavanul camerei din Grecia unde s-a cazat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *