Prima pagină » International » Un turist român s-a cazat într-un hotel de 4 stele din Amalfi, după care s-a trezit cu poliția la ușă. Cu ce a greșit? 

Un turist român s-a cazat într-un hotel de 4 stele din Amalfi, după care s-a trezit cu poliția la ușă. Cu ce a greșit? 

08 aug. 2024, 14:58, 1 ,
Cezar Bulgaru în International

Un turist român s-a cazat într-un hotel de 4 stele din Amalfi, iar vacanța lui s-a terminat într-un mod neașteptat. A stat la un hotel de patru stele și, după un timp scurt, poliția a ajuns la ușa lui. La început, agenții nu l-au găsit deoarece el se afla pe plajă. Prin urmare, au decis să aștepte până s-a întors și apoi l-au dus la secția de poliție.

Miercuri dimineața, 7 august, carabinierii din Amafli au fost notificați printr-un apel telefonic către unitatea de investigație a Comandamentului Provincial Ferrara, condusă de colonelul Alessandro Di Stefano, despre un bărbat de naționalitate română.

Ce făcuse turistul român, prins de poliție pe Coasta Amalfi

Un român în vârstă de 31 de ani și-a încheiat vacanța într-un mod neplăcut, fiind în cele din urmă încarcerat. Bărbatul a fost arestat de poliție în timp ce se afla în concediu pe Coasta Amalfi.

Românul era căutat de poliție pentru implicarea în mai multe furturi, inclusiv de echipamente agricole, în provinciile Ferrara, Ravenna și Bologna. Aceste infracțiuni au fost comise între 2022 și 2024, iar pe numele lui fusese emis un ordin de arestare preventivă.

După ce a ajuns în Amalfi, unitatea de investigație a Comandamentului Provincial Ferrara, aflată sub comanda colonelului Alessandro Di Stefano, a fost informată printr-un apel telefonic despre prezența cetățeanului român.

Carabinierii de la filiala operațională Amalfi, sub coordonarea mareșalului maior Giovanni Marino, nu au pierdut timp și au demarat imediat investigațiile pentru a-l captura pe bărbat. În prima fază, au localizat mașina acestuia, care era parcată la marginea orașului.

Forțele de ordine au decis să îl aștepte la hotel până se întoarce

După efectuarea unor investigații, carabinierii au reușit să-l localizeze și au aflat că se cazase la un hotel de 4 stele din Maiori. Când au ajuns la hotel, românul era pe plajă, pe malul mării.

Forțele de ordine au hotărât să-l aștepte la hotel până se întoarce. Turistul a revenit în jurul orei 15:30 și a fost imediat reținut și transportat la secția de poliție. După ce au finalizat formalitățile, autoritățile au decis transferul cetățeanului român la închisoarea Salemo Fuomi, unde va fi pus la dispoziția autorităților judiciare.

Un român de 31 de ani și-a încheiat vacanța pe Coasta Amalfi cu arestarea, fiind căutat de poliție pentru furturi de echipamente agricole comise între 2022 și 2024 în provinciile Ferrara, Ravenna și Bologna. Pe numele său a fost emis un ordin de arestare preventivă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *