Prima pagină » Titlurile zilei » Un traficant mai blestemat decât celălalt! Mirele care și-a anulat nunta a scăpat de închisoare. Partenerul său de afaceri va rămâne după gratii pentru încă 30 de zile – FOTO/VIDEO

Un traficant mai blestemat decât celălalt! Mirele care și-a anulat nunta a scăpat de închisoare. Partenerul său de afaceri va rămâne după gratii pentru încă 30 de zile – FOTO/VIDEO

08 aug. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Un traficant mai blestemat decât celălalt. Tânărul care avea să fie mire în data de 5 august 2023 a scăpat de arest, dar a rămas cu nunta anulată și cu banii pierduți. Însă partenerul său de afaceri va rămâne după gratii pentru încă 30 de zile

Viața bate filmul. Vineri, 4 august 2023, Paul Bucur, fost Buhan, și Andrei Odobașu s-au trezit cu mascații la ușă, pentru că ancheta are la bază infracțiuni privind traficul de persoane.

În timpul descinderilor de la locuințele lor din satul Cornești, comuna ieșeană Miroslava, dar și din municipiul Iași, s-au ridicat două mașini, o sabie și o pușcă. Din anul 2014, cei doi au recrutat mai multe persoane majore, aproximativ 8, și le-au transportat pe teritoriul Marii Britanii, în scopul exploatării, prin obligarea la prostituție sub atenția traficanților.

Mirele care și-a anulat nunta a scăpat de închisoare, dar prietenul său va rămâne după gratii

Unul mai blestemat ca altul? Cu siguranță, fiindcă judecătorii au pronunțat decizii importante. Deși cei doi au lucrat împreună ca să se îmbogățească pe spatele unor persoane nevinovate pe care le-au obligat să întrețină relații sexuale în diferite apartamente închiriate de ei, unul a ieșit „învingător”.

Aceștia au avut timp să se gândească la cel mai bun plan, care i-a ținut în umbră timp de aproape 9 ani. Aceștia foloseau metoda „loverboy”, făcând victimele să se îndrăgostească de ei, oficializând relațiile chiar și prin căsătorie. Cu toate acestea, Andrei Odobașu, tânărul ce avea să aibă petrecerea de nuntă sâmbătă, la Le GaGa, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, în timp ce partenerul său de afaceri, Paul Bucur, va rămâne pentru încă 30 de zile în Centrul de Reținere și Arest Preventiv (CRAP) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

„Inculpat BUCUR (fost BUHAN) PAUL ALEXANDRU, în baza art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. (1), (2), (3), (4) lit. e) Cod procedură penală şi art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 153D/P/2022, privind pe inculpatul BUCUR (fost BUHAN) PAUL-ALEXANDRU, în prezent reţinut în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane prev. de art. 210 alin. (1) lit. a), b) Cod penal trafic de persoane prev. de art. 210 alin. (1) lit. a), b) Cod penal proxenetism prev. de art. 213 alin. (1) Cod penal proxenetism prev. de art. 213 alin. (1) Cod penal proxenetism prev. de art. 213 alin. (1) Cod penal toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal. Dispune arestarea preventivă a inculpatului BUCUR PAUL – ALEXANDRU, pentru o perioadă de 30 de zile, începând din data de 05.08.2023 şi până la data de 03.09.2023, inclusiv.

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului BUCUR PAUL – ALEXANDRU. 2. Inculpat ODOBAŞU ANDREI În baza art. 227 alin. (1) Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. (1), (2), (3) şi (4) lit. e) Cod procedură penală, respinge, ca neîntemeiată, propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 153D/P/2022, privind pe inculpatul ODOBAȘU ANDREI, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism prev. de art. 213 alin. (1) Cod penal şi proxenetism prev. de art. 213 alin. (1) Cod penal ambele cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal. În baza art. 227 alin. (2) Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. (1), (2) şi (4) lit. b), art. 203 alin. (2), art. 211 alin. (2) Cod procedură penală, dispune luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul ODOBAȘU ANDREI, pe o durată de 60 de zile, începând de la momentul pronunţării prezentei încheieri, de la data de 05.08.2023 la data de 03.10.2023, inclusiv”, au transmis anchetatorii.

Descinderile de la Cornești au picat trăsnet peste oameni. S-au întors în țară doar pentru niște lucrări

Vă reamintim că nici descinderile din satul Cornești, comuna ieșeană Miroslava, nu au picat prea bine, fiindcă Paul, Ionuț și Cristi Buhan se aflau în țară doar pentru niște lucrări, însă s-au trezit cu mascații în casă, fiind vizați pentru aceeași infracțiune, trafic de persoane.

Există o prietenie între Paul Odobașu și frații Buhan, deoarece surse ale reporterilor BZI susțin că săptămâna trecută au fost la oficierea căsătoriei și urmau ca mâine să fie prezenți ca nuntași la petrecere. Cristi Buhan este tatăl celor doi frați, Paul și Ionuț, iar de meserie este tractorist. Ancheta care i-a vizat și pe copiii săi, dar și pe tânărul care urma să devină mire, l-a șocat.

Iată că s-a anulat o nuntă cu doar o zi înainte, pentru că mascații au intervenit și au descins în două locuințe în cel mai neașteptat moment. Mirele a fost arestat, iar ulterior a scăpat cu basmaua curată, în timp ce partenerul său de afaceri va mai rămâne după gratii.

 

Comentarii
  • Felicitări justiției române. . Sper ca atunci când borfașul asta lăsat liber pleacă înapoi în Anglia sa o ia la produs și pe fica judecătorului sau a judecătoarei care a decis punerea în libertate. Nemenici ăștia mai vor și pensii speciale…

  • Felicitari justitiei din România

    Odobasu a trimis o coarda judecatorului si uite ca treburile s-au limpezit!!!

  • Nu vor pensi spéciale, au pensi spéciale justitie de Kakao!

  • La dat in primire pe tovarășul lui de fapte! Bravo, l-ai înfundat și tu ești acasă!

  • Rețeta e veche !, ca să scape de pușcărie cît de cît și de unele fape Odobașu a sifonat tot ce știa despre toți și tot din oraș ! , a turnato și pe măsa probabil ca să scape basma curată

  • Multi asa zis bitasi si au dat femeile la pl si se plimbau cu boliduri produse de pe pl…

  • R E A L I T A T E A

    Bine punctat Vlad Țepeș !

  • DIICOT Iași

    Urmează descinderi la Clanul Tanase!

  • Ăștia mari mafioți ! , care și-au trimis soțiile la foutut prin toată Europa și care au supt-o și la cîte zece clienți răpănoși pe noapte , mari investitori și vipuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *