Prima pagină » National » Un traficant de droguri a fost jefuit de trei adolescenți. Aceștia au amenințat-o pe prietena acestuia cu un cuțit.

Un traficant de droguri a fost jefuit de trei adolescenți. Aceștia au amenințat-o pe prietena acestuia cu un cuțit.

08 iun. 2024, 10:42,
BZI.ro, în National

 

Trei adolescenţi, unul în vârstă de 14 ani și doi de 16 ani, au jefuit un traficant de droguri din Sectorul 5 al Capitalei, după ce au amenințat-o cu un cuțit pe prietena acestuia. Potrivit unui comunicat al DIICOT citat de Agerpres, în noaptea de 30 spre 31 mai, adolescenții s-au întâlnit la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei și au determinat o tânără să coboare din imobil. Având fețele acoperite, au amenințat-o cu un cuțit și au forțat-o să-i conducă în apartamentul ei. După ce au pătruns în interior, l-au imobilizat pe concubinul acesteia și au sustras o geantă în care se aflau droguri (cannabis). Investigațiile au arătat că tinerii au împărțit în mod egal drogurile sustrase, iar o parte au fost găsite de anchetatori la o adresă frecventată de aceștia.

Bărbatul jefuit a reclamat inițial că i-au fost furate bani și bunuri, dar în urma unei percheziții la locuința unuia dintre hoți s-au găsit aproximativ 200 de grame de cannabis, droguri sustrase în noaptea respectivă. De asemenea, la domiciliul traficantului de la care a fost sustrasă geanta au fost identificate aproximativ 40 de grame de cannabis și un cântar de precizie. DIICOT a sesizat vineri Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă a traficantului de droguri și a celor doi tineri de 16 ani, după ce adolescentul de 14 ani a fost arestat joi. Cu privire la băiatul de 14 ani, DIICOT spune că el se afla sub măsura arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru săvârșirea unei alte infracțiuni de tâlhărie, precum și a unei infracțiuni de vătămare corporală cu punerea în primejdie a vieții persoanei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *