Prima pagină » International » Un tobogan dintr-un parc acvatic s-a prăbușit. Copiii au căzut de la aproape 10 metri înălțime, iar 16 dintre ei au ajuns la spital – FOTO, VIDEO

Un tobogan dintr-un parc acvatic s-a prăbușit. Copiii au căzut de la aproape 10 metri înălțime, iar 16 dintre ei au ajuns la spital – FOTO, VIDEO

24 mai 2022, 20:13,
în International

O secțiune a toboganului de apă din parcul Kenjeran, cunoscut sub numele de Kenpark, în orașul Surabaya din Indonezia s-a prăbușit, iar pasagerii au căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri pe pământul dur de dedesubt, rănind 16 persoane care au fost duse la spitalele din apropiere.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 14 mai, la Kenjeran Park , cunoscut sub numele de Kenpark, în orașul Surabaya situat în provincia indoneziană East Java. Potrivit presei locale, o secțiune a toboganului de apă s-a prăbușit, iar pasagerii au căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri până la pământ. Potrivit rapoartelor locale, răniții au fost tratați la spital.

Primarul orașului a cerut biroului de sănătate să ajute victimele

Primarul Surabaya, Eri Cahyadi, a cerut biroului de sănătate al orașului și biroului pentru abilitarea femeilor și protecția copilului, controlul populației și planificarea familială să acorde ajutor victimelor până se vor recupera.

 „Guvernul orașului Surabaya va oferi asistență pentru vindecarea rănilor suferite , asistență care va fi efectuată de birouri tuturor victimelor. Sunt însoțiți până la recuperarea completă. O victimă nu a avut probleme, iar după o tomografie, starea acesteia a fost normală și nu au existat fracturi saualte răni. Dar victima a suferit amețeli și trebuie să fie spitalizată și supravegheată de către echipa medicală, Cu voia lui Dumnezeu, nu ar trebui să fie vorba ceva grav, așa că ne rugăm împreună”, a transmis primarul orașului Surabaya.

Accidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Au apărut imagini video ale incidentului în spațiul online, care surprind momentul în care copiii cad la pământ. Un videoclip de pe internet arată o secțiune a toboganului de apă care se prăbușește în timp ce apa curge în pământ și se aude impactul oamenilor care lovesc asfaltul. Privitorii se grăbesc apoi să ajute, în timp ce alții țipă șocați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`