Prima pagină » National » Un TIR s-a răsturnat de pe pod în râul Ialomiţa. Șoferul a fost transportat la spital

Un TIR s-a răsturnat de pe pod în râul Ialomiţa. Șoferul a fost transportat la spital

02 nov. 2020, 10:13,
în National

Accident impresionant produs luni dimineață în zona localității Poiana, după ce un TIR s-a răsturnat de pe pod în râul Ialomiţa. Autotrenul era încărcat cu sticlă și era condus de un cetățean ucrainean. În urma accidentului șoferul s-a rănit și a fost transportat la spital.

Un autotren încărcat cu sticlă s-a răsturnat luni dimineaţa în râul Ialomiţa. Șoferul, un cetăţean ucrainean, a pierdutr controlul mașinii pe un pod și s-a rănit în urma accidentului. Din primele informații furnizate de Poliţia Judeţeană Ialomiţa, accidentul s-a produs luni dimineaţă, în jurul orei 7:00, pe raza localității Poiana din județul Ialomița.

TIR răsturnat de pe pod în râul Ialomiţa

Şoferul unui TIR încerca să traverseze un pod, când la un moment dat, din împrejurări necunoscute încă, a pierdut controlul ansamblului auto, care s-a răsturnat în râul Ialomiţa. Șoferul este cetăţean ucrainean, acesta fiind rănit în urma accidentului rutier şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii ajunși la fața locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. La locul accidentului s-au deplasat pompierii ialomițeni cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Până la sosirea echipajelor la locul intervenției, șoferul a ieșit din cabina TIR-ului. Paramedicii i-au acordat primul ajutor deoarece se afla în șoc hipotermic și prezenta o fractură deschisă la membrul inferior stâng.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Intervenția este în desfășurare, iar în acest moment nu se circulă pe pod și pompierii asigură zona.

Un TIR s-a răsturnat pe DN1

Tot în această dimineață, un autotren s-a răsturnat pe DN1, la kilometrul 139, între localitățile Azuga și Predeal (județul Brașov). Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, iar autotrenul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma acestui accident nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale. Potrivit oamenilor legii, TIR-ul era încărcat cu produse electrocasnice. Până la îndepărtarea autotrenului de pe suprafața carosabilă, circulația s-a desfășurat pe un fir, alternativ.

În altă ordine de idei, se depun eforturi și în celălat accident în care a fost implicat un TIR, care s-a răsturnat de pe pod în râul Ialomiţa. Aceștia încearcă scoaterea autotrenului din apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *