Prima pagină » Radio » Actualitate » Un tată a fost aspru criticat după ce a fost văzut cu copiii la plimbare. Motivul pentru care folosește o „lesă” pentru cvintupleți

Un tată a fost aspru criticat după ce a fost văzut cu copiii la plimbare. Motivul pentru care folosește o „lesă” pentru cvintupleți

01 aug. 2023, 12:19,
BZI.ro, în Radio

Jordan Driskell, un tată din Kentucky, a fost aspru criticat de internauți după ce a fost văzut cu copiii la plimbare, folosind o „lesă”. Foarte multă lume i-a atras atenția că micuții nu sunt animale ca să folosească un asemenea dispozitiv. Și totuși au existat și persoane care i-au dat dreptate respectivului tată de cvintupleți, considerând că micuții sunt foarte greu de supravegheat.

Un bărbat din Kentucky pe nume Jordan Driskell a stârnit îngrijorare în mediul online după ce a făcut public un filmuleț controversat. Bărbatul s-a filmat în timp ce își plimbă cei cinci copii folosind un dispozitiv care seamănă cu o lesă. Imediat, foarte mulți internauți l-au acuzat că face o eroare imensă.

Tată aspru criticat după ce a fost văzut cu copiii la plimbare

Jordan Driskell are 32 de ani și este originar din Kentucky. El este tată de cvintupleți și are un cont de Instagram urmărit de aproape 20 de mii de persoane. O postare de a sa a ajuns imediat virală și a strâns în jur de 3 milioane de vizualizări. Este vorba despre o scurtă filmare, căreia i-a atașat un text la fel de scurt: „Încearcă să mergi un kilometru în pantofii mei”.

Dar ce se observă în filmare? Ei bine, nimic altceva decât cum acest tatăl își plimbă copiii în lesă. Imediat, acesta a intrat în atenția Social Media fiind criticat de multă lume pentru cum își scoate copiii la plimbare. Cu toate acestea, el a precizat că face acest lucru pentru liniștea lui și pentru siguranța copiilor.

Internauții au reacționat imediat, unii chiar au declarat că sunt șocați de ceea ce văd. Unele dintre cele mai critice voci l-au acuzat că „îți tratezi copiii ca pe niște câini” sau „copiii nu sunt câini, de ce nu îi înveți ce să facă?”.

Și totuși, alți utilizatori i-au luat apărarea bărbatului, mai ales cei care au copii de vârstă apropiată cvintupleților.

„Copiii sunt extrem de curioși, vor să alerge și să exploreze. Pentru liniștea noastră folosim acest sistem de hamuri. Ne permite să ieșim din casă și să facem lucruri distractive fără să ne stresăm pentru siguranța copiilor, mai ales când ne plimbăm în zone aglomerat, cu mult trafic. Iar cei mici vor să se plimbe, să exploreze, iar hamurile ne permit să îi lăsăm să facă asta, dar să controlăm siguranța lor. Și ei le adoră”, a declară Jordan Driskell pentru Today Parents.

Brianna și Jordan Driskell au devenit părinți în 2017

Jordan Driskell și soția sa Brianna au avut probleme cu fertilitatea, dar își doreau foarte mult copii. După aproximativ doi ani de tratament ei au devenit părinți, însă nu au doar un copil, ci cinci – cvintupleți. În 2017 au venit pe lume Zoey Hart, Dakota Faith, Hollyn Grace, Asher Blaze și Gavin Lane, iar de atunci cei doi părinți pun frânturi din viața lor pe contul de Instagram.

Nu au fost făcute prea multe studii cu privire la folosirea hamurilor pentru copii și dacă și cum le afectează dezvoltarea. Însă majoritatea experților spun că sunt sigure.

„Nu avem date sau accidente asociate cu hamurile pentru copii, dar ducem lipsă de informați cu privire la ce determină părinții să le folosească și care ar fi beneficiile lor. Ca pediatru nu le recomand, prefer ca un copil să fie ținut de mână sau într-un cărucior. Pe de altă parte, soluția acestui tată este creativă și, într-adevăr, singura lui opțiune în condițiile date. În 99% dintre cazuri părinții vor ce este mai bun pentru copiii lor și cazul acesta nu face excepție”, a precizat doctorul pediatru Benjamin Hoffman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024