Prima pagină » Local » Un tânăr teribilist, prins beat la volanul unui bolid BMW pe străzile din Iași! Individul, luat ca din oală de polițiști după ce a condus mai bine de un kilometru!
Un tânăr teribilist, prins beat la volanul unui bolid BMW pe străzile din Iași! Individul, luat ca din oală de polițiști după ce a condus mai bine de un kilometru!

Un tânăr teribilist, prins beat la volanul unui bolid BMW pe străzile din Iași! Individul, luat ca din oală de polițiști după ce a condus mai bine de un kilometru!

30 nov. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Judecătorii ieșeni au pedepsit recent un tânăr de 26 de ani, care a fost acuzat de conducerea unui vehicul aflându-se sub influența alcoolului. Alexandru Traian Corodeanu a primit o pedeapsă cu suspendarea executării, fiind obligat și la muncă în folosul comunității. În momentul în care ieșeanul a fost prins băut la volanului unui autoturism marca BMW, a susținut că n-a băut decât un litru de bere

Un tânăr teribilist a fost prins beat la volanul unui autoturism marca BMW pe străzile din Iași! Individul a fost luat ca din oală de polițiști! În momentul în care a fost tras pe dreapta, Alexandru Traian Corodeanu a susținut că nu a băut decât un litru de bere.
Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Alexandru Traian Corodeanu la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul Direcției Exploatare Patrimoniu, fie în cadrul Direcției de Asistență Socială Iași”, au menționat judecătorii ieșeni.

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Alexandru Traian Corodeanu, prins băut la volanul unui BMW

Procesul lui Alexandru Traian Corodeanu a început pe 22 iulie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

„Pe 9 august 2019, în jurul orei 00:13, inculpatul a condus autoturismul marca BMW pe drumurile publice, respectiv pe Drumul Județean 282D, având o alcoolemie peste limita legală admisă, respectiv o alcoolemie de 1,18 grame la mie la prima probă și 1,09 grame la mie la proba a doua, conform buletinului de analiză toxicologică eliberat de către Institutul de Medicină Legală Iași”, au precizat anchetatorii ieșeni.

Ce a declarat tânărul teribilist în fața magistraților

Prezent în fața instanței de judecată, tânărul teribilist a fost de acord să dea o declarație și a recunoscut comiterea faptei pentru care s-a dispus trimiterea sa în judecată. În plus, acesta a cerut ca judecarea lui să se facă potrivit procedurii simplificate.

„În seara zilei de 8 august 2019, în jurul orei 22:00, am fost în vizită la un prieten, G.I., unde am stat până în jurul orei 24:00, ocazie cu care a băut 1 l de bere marca Tuborg, fără a consuma alte alimente. În jurul orei 24:00, împreună cu G.I., am plecat cu autoturismul marca BMW, de la locuința mamei acestuia, spre locuința cumnatului meu, conducând astfel aproximativ 1,5 kilometri. În jurul orei 00:13, am fost oprit de un echipaj de Poliție pe Drumul Județean 282D”, a afirmat Alexandru Traian Corodeanu.

Deoarece mirosea a alcool, oamenii legii l-au testat cu aparatul Drager. Ulterior, tânărul a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Mai apoi, ieșeanul a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Acum, rămâne de văzut dacă sentința Judecătoriei Iași va fi sau nu contestată în cazul tânărului teribilist prins beat la volanul unui bolid BMW.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`