Prima pagină » Local » Un tânăr teribilist a urcat la volanul unui bolid BMW. Ieșeanul a crezut că nu-l va prinde nimeni. Polițiștii au avut o surpriză când l-au tras pe dreapta
Un tânăr teribilist a urcat la volanul unui bolid BMW. Ieșeanul a crezut că nu-l va prinde nimeni. Polițiștii au avut o surpriză când l-au tras pe dreapta

Un tânăr teribilist a urcat la volanul unui bolid BMW. Ieșeanul a crezut că nu-l va prinde nimeni. Polițiștii au avut o surpriză când l-au tras pe dreapta

13 aug. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un individ din județul Iași a fost pedepsit de judecători după ce a fost acuzat că a șofat fără carnet. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat recent pe Marius Emanuel Pal la un an de închisoare, cu amânare. Totul a pornit de la o oprire în trafic, în cadrul unui control de rutină efectuat de polițiștii ieșeni. În fața magistraților ieșeni, Marius Emanuel Pal a recunoscut comiterea faptei pentru care a fost cercetat și trimis în judecată

Un tânăr teribilist a urcat la volanul unui bolid BMW. Ieșeanul a crezut că nu-l va prinde nimeni. Polițiștii au avut o surpriză când l-au tras pe dreapta. După oprirea din trafic, acum a venit „nota de plată” pentru ieșean.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat recent pe Marius Emanuel Pal la un an de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Marius Emanuel Pal, acuzat că a urcat la volan fără permis

Procesul ieșeanului Marius Emanuel Pal (30 de ani) a început pe data de 23 noiembrie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani l-au trimis în judecată sub acuzația de conducerea unui vehicul fără permis.

„În fapt, s-a reținut că, pe data de 24 februarie 2018, în jurul orei 16:20, cu intenție, inculpatul a condus pe Drumul Județean 208O, pe raza satului Cozmești, din județul Iași, autovehiculul marca BMW, fără a avea permis de conducere”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

Anchetatorii ieșeni au mai precizat că, pe data de 24 februarie 2018, în jurul orei 16:20, tânărul Marius Emanuel Pal a condus bolidul marca BMW pe drumul județean în satul Cozmești. Asta, în ciuda faptului că știa că nu are permis de conducere. La un moment dat, tânărul teribilist a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție. Oamenii legii au verificat actele tânărului teribilist, aflat la volanul bolidului BMW, și au constatat că, de fapt, acesta nu are permis de conducere.

La audieri, tânărul ieșean a recunoscut comiterea infracțiunii

Ulterior, tânărul a fost audiat, iar, în fața magistraților, Marius Emanuel Pal a recunoscut că a urcat la volan fără carnet. Ulterior, el a fost trimis în judecată de către procurori. De asemenea, la instanță, tânărul teribilist a admis că a încălcat legea. Mai mult, el a solicitat să fie judecat prin procedura simplificată în cazul recunoașterii învinuirii.
De remarcat este faptul că, din păcate, astfel de cazuri sunt tot mai des întâlnite în județul Iași. De altfel, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au menționat că, în medie, pe săptămână, prind în trafic 5-6 astfel de persoane, care aleg să șofeze, în ciuda faptului că nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Așadar, în fiecare an, zeci de ieșeni sunt cercetați, reținuți, arestați preventiv, trimiși în judecată și chiar condamnați pentru săvârșirea unor astfel de infracțiuni, la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *