Prima pagină » National » Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din Buzău, a murit subit, după ce s-a plâns de dureri de cap. Alex a lăsat în urmă doi copii
Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din Buzău, a murit subit, după ce s-a plâns de dureri de cap. Alex a lăsat în urmă doi copii

Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din Buzău, a murit subit, după ce s-a plâns de dureri de cap. Alex a lăsat în urmă doi copii

29 aug. 2024, 09:19, 1 ,
Cezar Bulgaru în National

Un tânăr din Buzău, pe nume Alex, a murit subit după ce s-a confruntat cu dureri de cap intense. Decesul sa a venit ca un șoc pentru cei din jur, cu atât mai mult cu cât cu câteva zile înainte părea perfect sănătos. Alex a lăsat în urmă doi copii orfani.

Pe 27 august, în vârstă de doar 33 de ani, un bărbat a pierdut lupta cu viața. Cu două săptămâni înainte, el se plângea de dureri insuportabile, dar nimeni nu și-ar fi imaginat că acestea îi vor fi fatale atât de repede.

Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din Buzău, a murit subit, după ce s-a plâns de dureri de cap

Conform informațiilor publicate de sansanews.ro, Alex a încercat să-și amelioreze durerile de cap severe acasă, folosind medicamente. Din păcate, starea lui s-a înrăutățit și a fost nevoit să se prezinte la UPU Buzău pe 23 august.

La spital, i s-a pus diagnosticul de meningoencefalită, o afecțiune gravă a sistemului nervos. Medicii au decis să îl transporte de urgență la un spital din București, însă boala avansase prea mult și nu a mai putut fi salvat.

Tragedia s-a produs pe 27 august, când Alex, în vârstă de doar 33 de ani, și-a dat ultima suflare. Familia sa este devastată de pierderea subită a tânărului soț și tată. După căsătoria din 2022 și nașterea celor doi copii, vacanța de vară părea să promită un viitor luminos, dar soarta a lovit neașteptat.

Alex a muncit până în ultima clipă

Cei care îl cunoșteau îl descriu ca fiind un om harnic, cu mai multe terenuri în comuna Vernești. Cu doar două zile înainte de a fi internat, a postat pe TikTok un videoclip în care își arăta mândria pentru munca sa pe câmp.

Odată cu vestea tristă a decesului lui Alex, mesajele de condoleanțe au început să apară în număr mare pe rețelele sociale. Dispariția sa subită a șocat pe toată lumea care l-a cunoscut.

„Ne ai distrus pe toți,asteptam sa te trezești,te așteptam acasă,dar nu așa…Să ai grijă de copilașii tăi de acolo de sus,ai scăpat de toate durerile acum…Dumnezeu să te ierte,unchiule!”

„Așteptăm telefonul tău să mă suni cum făceai de obicei Alex … Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea putere”, sunt două dintre mesajele postate pe Facebook.

Reamintim faptul că o tragedie a avut loc în Buzău unde un tânăr de doar 33 de ani a murit după ce s-a plâns de dureri de cap.

Comentarii
  • Măcar și-a dalvat bunicii !
    Doar o înțepătură iar certificatul verde te va face din nou liber !, între timp la nivel mondial sa ajuns oficial la peste 31 de milioane de „morți subite ” de la declanșarea plandemiei planificate di 2020 încoace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *