Prima pagină » Local » Un tânăr ieșean, încătușat pentru mai multe furturi

Un tânăr ieșean, încătușat pentru mai multe furturi

05 apr. 2022, 00:01,
Andreea Andrei în Local

Poliția din Târgu Frumos a reținut recent un tânăr suspectat că ar fi comis mai multe furturi. Acesta va fi dus în fața magistraților pentru fapte pe care le-ar fi comis în luna martie 2022.

După ce a prădat două persoane în luna martie 2022, un tânăr a fost prins de Poliția Rurală Târgu Frumos în Lungani și a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este suspectat de mai multe furturi și va fi dus în fața magistraților sub acuzațiile de furt și tâlhărie calificată.

 intrarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Iasi

Bărbatul va fi adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași pe 4 aprilie 2022

Tânărul suspectat pentru mai multe furturi, reținut pentru 24 de ore

 Suspectul a fost prins de polițiști în data de 3 aprilie 2022

autospeciala si mai multi politisti in actiune pe o strada

Tânărul din comuna Lungani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi furat bunuri de la doi bărbați. Primul incident ar fi avut loc pe data de 22 martie 2022 în municipiul Iași. Atunci, individul ar fi furat mai multe bunuri ale unui bărbat din Iași. Câteva zile mai târziu, pe 26 martie 2022, individul a mai atacat o dată. Acesta a smuls de la un alt bărbat portofelul cu bani.

„Pe data de 3 aprilie 2022, cu sprijinul agenților din cadrul Secției VII de Poliție Rurală Târgu Frumos, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost identificat în comuna Lungani, acesta fiind dus la cercetări. Pe baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași pentru 24 de ore”, a declarat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Tânărul va fi adus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

intrarea în comuna Lungani

Bărbatul a fost găsit în comuna Lungani, dar faptele ilegale au fost comise în orașul Iași

Peste 25 de permise reținute în week-end-ul precedent

doi cai la o caruta, o autospeciala si doi politisti

Individul a fost reținut pentru 24 de ore

În week-end-ul 1-3 aprilie 2022, polițiștii ieșeni au avut mai multe acțiuni ce au fost menite să reducă numărul de accidente rutiere de la nivelul județului. Au fost reținute 26 de permise de conducere din diverse motive, cel mai întâlnit fiind viteza peste limita legală.

Un bărbat a fost prins în comuna Lețcani cu 125 km/h. Acestuia i s-a reținut permisul de conducere pe o perioadă de 120 de zile.

„Reamintim faptul că, în conformitate cu noile modificări legislative, de la sfârșitul lunii februarie 2022, depășirea cu mai mult de 70 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatată, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate și verificate metrologic, atrage suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, a completat Anca Vîjiac.

Astfel, au fost retrase și 10 certificate de înmatriculare tot în ziua de 3 aprilie 2022. De cele mai multe ori, motivele pentru retragerea certificatului de înmatriculare includ lipsa asigurării obligatorii, expirarea Inspecției Tehnice Periodice (ITP) sau starea mult prea degradată a autovehiculului ori modificările ilegale aduse. Începutul lunii aprilie a fost unul ocupat pentru polițiștii ieșeni. Pe lângă accidentele rutiere și nerespectarea legilor în vigoare, agenții de Poliție se ocupă constant și de cei suspectați de comiterea mai multor furturi, de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *