Prima pagină » Local » Un tânăr ieșean a dat ochii cu polițiștii după ce s-ar fi pus pe tâlhărit! Acum, riscă să își distrugă viața pentru un telefon mobil

Un tânăr ieșean a dat ochii cu polițiștii după ce s-ar fi pus pe tâlhărit! Acum, riscă să își distrugă viața pentru un telefon mobil

09 iun. 2022, 00:01,
Violina GORCINSCHI, în Local

Un individ din Iași a ajuns pe mâna polițiștilor, bănuit de tâlhărie calificată, pentru un telefon mobil. Suspectându-l de această faptă penală, oamenii legii l-au căutat și au dispus față de acesta reținerea pentru 24 de ore, pentru a afla mai multe informații. Acum, ieșeanul riscă chiar și pușcăria dacă judecătorii îl vor găsi vinovat.

Recent, Inspectoratul de Poliție Județean Iași a reținut un tânăr suspectat că a fost violent cu o persoană, pentru a-i sustrage un telefon mobil. Individul nu s-a putut bucura prea mult de bunul obținut, deoarece polițiștii au pus ochii pe el și l-au dus la secție și pus să dea declarații.
Din fericire, bunul s-a întors la proprietarul de drept, iar presupusul făptaș așteaptă să suporte eventualele consecințe. În ultimele zile, un alt ieșean, în vârstă de 28 de ani, a dat ochii cu procurorii, bănuit de tâlhărie calificată.

interiorul Arestului IPJ Iași

Tânărul a fost dus în Arestul IPJ Iași

Și-a riscat libertatea pentru un telefon mobil

 doua umbre

Un alt individ a fost pus sub control judiciar după ce a folosit violența pentru a sustrage două telefoane

Polițiștii ieșeni au fost iarăşi pe urmele presupușilor tâlhari. Un individ din județul Iași ar fi ignorat legea și s-ar fi decis că cea mai bună metodă de a obține ceea ce își dorește este violența. Faptele lui nu l-au dus prea departe, fiind luat la secție de agenții de Poliție.

„Agenții din cadrul Secției III Poliție Rurală Popricani au dus la cercetări un tânăr bănuit de tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei de 2 iunie 2022, un tânăr ar fi fost agresat de către un altul, fiindu-i sustras și telefonul mobil. Pe baza probatoriului administrat în cauză, bănuitul comiterii faptei a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și dus în Arestul I.P.J. Iași. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

Individul riscă să fie trimis la pușcărie dacă i se dovedește vinovăția, pedeapsa pentru tâlhărie calificată fiind de la 3 la 10 ani de închisoare.

un telefon in mana unei persoane

Tânărul și-a riscat libertatea pentru un telefon mobil

Un ieșean de 28 de ani, bănuit de tâlhărie calificată, pus sub control judiciar

o masina de politie

Polițiștii s-au confruntat din nou cu cazuri de tâlhărie

La sfârșitul lunii mai 2022, agenții de la Secția I de Poliție au reținut un bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind suspectat de tâlhărie calificată.

„Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în seara de 28 mai 2022, prin exercitarea de acte de violență, acesta ar fi sustras telefoanele mobile a două persoane. Pe data de 31 mai 2022, tânărul reținut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a relatat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Tot la sfârșitul lunii mai, doi indivizi au fost reținuți de polițiști, bănuiți de furt calificat. Aceștia ar fi umblat de-a lungul mai multor luni în casele din comuna Belcești, furând diverse obiecte și electrocasnice. Cei doi au fost prezentați cu propuneri procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău. Acum, un tânăr ieșean riscă închisoarea, fiind suspectat că a încălcat legea pentru a face rost de un telefon mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *