Un tânăr din Pakistan, angajat Tazz, a fost aruncat de pe scuter în Tudor Vladimirescu, după un accident rutier. Șoferii spun că livratorii sunt un pericol în trafic și nu țin cont de reguli – FOTO

02 mart. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Un tânăr din Pakistan a fost aruncat de pe scuter în Tudor Vladimirescu. Totul s-a petrecut din cauza faptului că un șofer nu i-a acordat prioritate. Totuși, conducătorii auto din Iași spun că livratorii străini sunt un pericol în trafic

Accident rutier în Tudor Vladimirescu. Un tânăr de 29 de ani, din Pakistan, a fost aruncat de pe un scuter după ce un șofer nu i-a dat prioritate de trecere. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii rutieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile.

Angajatul Tazz, din Pakistan, a fost aruncat de pe scuter

Oamenii legii au ținut să precizeze că niciunul dintre conducători nu a consumat alcool.

„În seara zilei de 29.02.2024, în jurul orei 20:30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc în municipiul Iași. Din cercetări a rezultat că șoferul unui autoturism (un tânăr de 22 de ani) a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr de 29 de ani. În urma evenimentului, o persoană a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi au fost testați din punct de vedere alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Livratorii străini cu scutere, o problemă în trafic?

Mulți șoferi s-au plâns de faptul că livratorii străini circulă după propriile reguli și nu țin cont de pericolele la care se expun.

„Sunt un pericol în trafic, din punctul meu de vedere. Folosesc scutere electrice care nu se aud și apar parcă de nicăieri. Probabil, sunt învățați să conducă scuterul ca în țara lor, unde scuterele sau motocicletele sunt principalele mijloace de transport. La Iași sunt foarte periculoși și nu par deloc atenți. Se bagă cu capul înainte, cum ar veni, dacă nu ești atent, dai peste ei”, a spus un șofer.

O parte dintre livratori au fost sancționați pentru diferite abateri de-a lungul timpului, însă reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au precizat că nu au date concrete în acest sens. Trebuie precizat că, în Pakistan, regulile rutiere sunt foarte puțin respectate. Practic, cei care conduc scutere au un singur scop: să se strecoare cât mai rapid în trafic pentru a ajunge la destinație. Asta fac și o parte dintre pakistanezi la Iași.

Din fericire, până acum nu s-a petrecut nicio tragedie din cauza lor. Angajatul Tazz, din Pakistan, ar fi putut suferi leziuni grave în urma accidentului rutier din Tudor Vladimirescu.

Comentarii
  • Maimutele astea sunt un pericol nu pentru ca asa spun soferii din Iasi, ci pentru ca asa sunt ei. Aduc haosul din traficul din Pakistan si India, la Iasi. Daca ati urcat vreodata pe Sararie cu un negricios de asta in fata, care merge cu 30 km/ora pe mijlocul benzii ca la el acasa, intelegeti ce spun. Nu semnalizeaza, nu respecta linia continua, croseteaza benzile, iar la semafor se baga in fata printre masini, ca mai apoi sa demareze cu 20 km/ora, tinand in spatele lor tot carnatul de masini.
    Eu unul ii vanez in trafic si le zic de profetul Mohamed pana cand se crispeaza si apasa frana. Functioneaza pe moment.

  • Ăștia sunt periculoși merg pe linie continua sau printre mașini ca voda prin loboda

  • Ăștia sunt periculoși merg pe linie continua sau printre mașini ca voda prin loboda

  • Kamikaze! Nu au nicio treabă cu regulamentul rutier. Sunt obișnuiți să conducă ca la ei in junglă.

  • Cel mai simplu ar fi să lăsați „boieria” deoparte și să vă faceți singuri mâncarea! Ar dispărea imediat banglopakistanezii din peisaj.

  • Ferească! Îmi dau seama că încă suntem în urmă cu 5 secole în România…..cel puțin la Iași
    Ce treabă are culoarea pielii sau naționalitatea?
    Oamenii ăștia muncesc pe brînci pt critica lei,..fara sa se plînga de oboseala, dureri, salar mic! Aici fac referire la comentariile răutăcioase.
    Cît despre trafic No coment! Unii nu îți dau prioritate nici să treci pe trecere pietoni! Zi frumoasa și decizii înțelepte!

  • Cei mai prosti soferi din lume se plang si sunt rasisti…
    De aia nu o sa ne facem bine niciodata.
    In ADN ul nostru s-a intiparit prostia!

    Intrebati orice om care a calatorit intr-o tara cat de cat civilizata ce parere are despre soferii din Iasi!

  • Puturosi puturosi puturosi ! Mancati toate zoile si resturile de mancare expirata de la hipermarketuri in loc sa va faceti cu mînuțele voastre o mancarica ceva…satisfactia e alta + sanatate …dar na” boieru-i boier”!

  • Oameni adevarati! Conducatori educati nu vorbesc asa! Fie ca esti pe motor sau conduci un autoturism trebuie sa ne respectam unul pe altul in trafic! Fiecare alearga dupa o sursa de venit! Sa fim oameni!

  • Care e problema ta, de fapt?

    Mizantrop? Xenofob? Rasist? Sociopat?

    Ce naiba e cu tine, băiatule? Asta e scopul tau in viata? Sa comentezi la ORICE? Te uiti vreodata la persoana ta jalnica? 🙄

    Atunci cand un om isi etaleaza ura, e ceva in neregula cu el. Ceva putred in interior. Nemultumit pe propria persoana, isi varsa supararile pe altii.

    Nasol de tine. Sa traiesti intr-o ură continua 😬

  • Eu nu am mai comandat nimic prin aplicatiile astea de cand au aparut nepalezi, indieni, pakistanezi etc. Voi aveti incredere intr-un baiat din Nepal sau India sa va manevreze mancarea? isi baga astia mainile peste tot daca au ocazia, credeti ca ei nu se servesc zilnic din comenzi? :)) Ati fost in india? Aia isi fac nevoile pe strada de multe ori, voi aveti incredere in astia cu mancarea voastra? :))

  • maimute locale

    maimutele din iasi intalnesc alte maimute. clasica placă „da, dar…”. Aceleași scuze jenante din partea șoferilor doar pentru a încerca să justifice că nici ei nu respectă regulile.

    hai sictir, ia să vedem cum se dă prioritate la pieton și după aia comentarii despre livratori

  • Deci ciobanul a dat peste scuterist iar concluzia voastra e ca scuteristii creaza haos in trafic. Interesanta logica, am o gaina care poate mai mult…

  • Nu cunosc regulile de circulatie si se baga aiurea printre masini sau mai mult blocheaza deplasarea masinilor.
    daca ei sunt adusi fara a avea ceva, un permis zic sau ceva de genul care atesta ca stiu regulile de circulatie si pot circula si in ROMANIA.
    Trebuie opriti de POLITIA RUTIERA, verificati si da-ti jos de pe prostiile alea cu care se deplaseaza astia prin oras.
    Trebuie neaparat sa mearga sa faca scoala, asa cum fac toti cei ce conduc masini.
    Este valabil si pentru romanii nostri, pentru ca sunt unii care nu ar fi buni nici sa mearga pe trotuar si ei merg cu prostiile alea pe strazi si nu cunosc nici un fel de legislatie rutiera.
    Si astia ar trebui da-ti jos si la scoala cu voi, dupa daca o sa aveti dreptul mergeti si pe strazi.

  • Danny crasmar in Tudor

    Lasa ma ca astia care comanda cred ca maninca ca la mama acasa!!! Toate laturile sunt la delivery!!!

  • O să vedem în 20-30 de ani ce o să facă ăștia și copii lor prin România… bineînțeles cei care vom mai trăi să prindem vremurile alea. „Pakistanezii” noștri autohtoni o să vi se pară parfum pe lângă ce veți vedea la ăștia…o să ceară moschei, o să facă proteste, o să distrugă orașe…ca în Anglia, Franța sau Belgia. Aduceți cât mai mulți și să vedem unde ajungem.

  • Gaozarii astia de gabori nu fac nimic.

  • Constitutia incepe: Romania este stat national

    Miscati-va fundul si cumparati-va ce va trebuie. Nu erau destui tigani in Romania? Umpleti Romania cu toti astia abia coborati din copac, dupa care trebuie sa tot stam sa te uiti in toate oglinzile retrovizoare, ca sa faceti voi economie 1 leu la benzina.
    Firmele astea ar trebui date afara din tara, nu angajeaza romani pe cati bani ar trebui, ci aduc toti tiganii ca sa poata sa-i plateasca cat mai putin si ca sa scoata profit maxim din tara.

  • Astia se sterg cu mana goala la ruc, isi fac nevoile in tarile lor in strada si beau pipi de camila sau de vaca in tarile de origine si voi ii lasati sa puna mana pe mancarea voastra.
    India de exemplu are pierderi de zeci de miliarde de dolari din cauza defecatului in strada, ca tiganii care sunt rude cu ei.
    Pofta buna

  • Ciolacu = cel mai mare tradator de la Carol al 2lea incoace

    Ciolacu judecat pentru tradare si inalta tradare! El care a fost bun prieten cu teroristul Omar Hayssam a batut palma cu Austria sa preia toti imigrantii ilegali de acolo.
    Este evident faptul ca pe modelul partidelor de stanga din Vest, acum PSD vrea sa-si importe milioane de votanti fideli de pe alte continente, dupa ce umfla artificial veniturile din Romania cu imprumuturi peste imprumuturi de miliarde si miliarde de euro.
    Astia vor trage toate veniturile in jos si vor spurca tot peisajul, asa cum au facut in Europa de Vest. Nu mai vorbim de cresterea criminalitatii si riscul de atentate teroriste.
    PSD = ciuma tuciurie

  • Unde dai si unde crapa. Ideea era ca astia nu respecta nici o regula,dau peste tine si pe trotuar. Asa stiu ei ca e acolo la ei. Ar trebui sa-i scoleasca nitel inainte sa le dea drumul in trafic,pe strada,pe trotuar,pina nu s-or intimpla nenorociri. Cit despre delivery,sintem ce mincam.

  • Niste nespalati

    Nu stiu cum nu va e sila sa puna unul din asta mana pe mancarea voastra, chiar si pe ambalaj. Uitati-va cum patronul lantului de restaurante „La mama” din Bucuresti a concediat toti „asiaticii” pentru ca nu se spalau pe maini si li se parea normal sa faca mancare printre gandaci si plosnite si va angaja in loc asa cum trebuie, ROMANI. Cica „asiaticii” aia nici macar nu sunt mai ieftini sau mai muncitori, nu e niciun avantaj cu ei.
    Si nu va ganditi ca „asiaticii” erau japonezi sau coreeni, ca nu vin aia aici, intr-o tara mai putin dezvoltata si mai saraca. Tot in Asia sunt si India, Pakistan, Filipine, tari care sunt lidere in poluarea oceanelor cu gunoaie.

  • Mda ca românii se si spala pe maini. Mai ales barbatii 🙄

    De fapt, cand faceti si voi dus? O data pe saptamana. 🥴

    De ce credeti ca va invata OMS cum sa va spalati pe maini? Nici atat nu stiti.

    Bârna din ochii vostri n-o vedeti.

  • Bai iii Românilor,.,..da .de ce plm sunteți așa ofuscați. !? Patrihiotilor, mugureilor…haiducilor…szmekerulor….bai..daca va rupe ați cu munca..ăștia nu erau… românașilor..trandafirilor…k numai la combinații va e gandu….martalogilor

  • In cazul de fata e vina soferului. Trebuie schimbata limita de viteza in oras la 30 si limitarea masinilor fara numar de Iasi la 0. Si cele se Iasi euro5+ cu oprirea motorului la stationare.

  • Nu organizam si noi Holy Cow Dung Festival pt. indieni? Vaci avem si noi

  • ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT!

    Au umplut ăștia țară de tot felul de ciori și spurcăciuni. Ba pakistanezi, Bangladesh, moldoveni, ucrainieni, arabi, tot felul de străini. Ai nostrii săracii pleacă peste mari și țări din cauza nivelului foarte scăzut de trai, da nustiu cum se face că la străini statul român le acordă tot felul de facilități. Și mai este o chestiune. Cu ce fel de permis circulă ăia pe aici?! Că nu sunt în conformitate cu prevederile legale din România! Sau ei sunt scutiți de lege??? La noi dacă urci pe un motoscuter din ăla, imediat de agață poliția! Dar ăia?!

  • Si-a murdarit masina de negru?

  • In satul Iași este o adevarata aventura sa fii motociclist. Urangutanii socolisti autohtoni nu prea știu ce înseamnă pe două roti, i-au fătat mă-sa direct in conserve.
    Legat de nepalezi asta implica o societate in dezvoltare. Peste tot in lume este așa, dar nu aveți de unde ști în vreme ce călătoriile voastre cele mai lungi sunt până în Letcani sau Tomești.

  • Vorbiti frumos, sunt oameni saraci cu familii in cautarea unei vieti mai bune. Ce-s cu invectivele astea de cocalari?

  • Ziar si ziaristi de kkt

  • Atunci de ce îl citești? Îți place sa-l mănânci sau să-l mirosi? La kit mă refer.

  • Mai mâncați acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *