Prima pagină » Titlurile zilei » Un tânăr din Iași, tatăl a 5 copii, s-a sinucis în miez de noapte după ce soția l-a părăsit. În comunitate nu mai este liniște: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostul” – EXCLUSIV

Un tânăr din Iași, tatăl a 5 copii, s-a sinucis în miez de noapte după ce soția l-a părăsit. În comunitate nu mai este liniște: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostul” – EXCLUSIV

04 iul. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Tragediile se țin lanț la Iași. Un tânăr s-a sinucis în miez de noapte după ce soția l-a lăsat cu cei 5 copii și a plecat. Localnicii spun că femeia ar fi fost mai libertină, iar bărbatul a stat și a suferit acasă. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz

Încă o tragedie la Iași. Un tânăr de 43 de ani s-a spânzurat după ce soția l-ar fi lăsat cu cei 5 copii și ar fi plecat de acasă. Tragedia s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 iunie, în comuna ieșeană Probota. Gheorghe Iacomi s-a spânzurat lângă casă și chiar unul dintre copiii săi l-a găsit mort. Puștiul de 16 ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru tatăl său. Polițiștii ieșeni s-au deplasat la fața locului și au făcut cercetări.

„La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 01.48, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său, decedat, în curtea locuinței de pe raza comunei Probota. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind găsit un bărbat în vârstă de 43 ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Un tânăr din Iași s-a sinucis în miez de noapte

Localnicii spun că soția bărbatului ar fi jucat un rol important în luarea deciziei radicale.

„Din cauza ei s-a spânzurat cică. Lumea vorbește că ea a plecat la altul în străinătate. El a rămas să aibă grijă de copii. Era un băiat foarte bun, muncitor, mare păcat. De ea nu știu ce să zic. Auzeam că pleca des de acasă, mai mergea în străinătate, se întorcea și tot așa. Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostul”, a spus un localnic.

Vecinii lui Gheorghe Iacomi se îndoiesc că ar fi toți cei 5 copii ai săi.

„Avea 5 copii, dar nu știu dacă sunt ai lui toți. Ai ei da, dar ai lui nu știu. S-au auzit multe prin sat, dar nu știu, nu prea poți pune bază în gura lumii. Ea era așa, mai libertină. El a fost gospodar, a avut grijă de copii. Ea pleca și nu se mai uita înapoi… O mamă nu ar trebui să facă așa… Dar este familia lor, treaba lor”, a spus un alt localnic.

Reprezentanții DGASPC sunt cu ochii pe copiii rămași fără tată

Trupul neînsuflețit al lui Gheorghe Iacomi a fost transportat pentru necropsie la Institutul de Medicină Legală Iași. Ulterior, a fost luat de rude și îngropat în cimitirul din Probota. Anchetatorii nu au suspiciuni cu privire la modul în care s-a stins bărbatul, dar mai fac verificări. Reprezentanții DGASPC spun că au în atenție cei cinci copii rămași fără tată. Totodată, mama celor 5 minori, care au între 7 și 16 ani, a dat o declarație pe propria răspundere în care spune că se va ocupa de îngrijirea minorilor. Rămâne de văzut dacă va face asta. Iată că un tânăr din Iași s-a sinucis în miez de noapte din cauza problemelor din familie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *