Prima pagină » Local » Un tânăr din Iași, prins cu droguri și arme albe asupra sa! Mascații l-au pus pe burtă, dar ieșeanul a scăpat, totuși, de pușcărie (Exclusiv)
Un tânăr din Iași, prins cu droguri și arme albe asupra sa! Mascații l-au pus pe burtă, dar ieșeanul a scăpat, totuși, de pușcărie (Exclusiv)

Un tânăr din Iași, prins cu droguri și arme albe asupra sa! Mascații l-au pus pe burtă, dar ieșeanul a scăpat, totuși, de pușcărie (Exclusiv)

23 dec. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ prins cu canabis și mai multe cuțite s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților ieșeni. Totuși, Dănuț Toma Petreanu a scăpat de temniță, fiind condamnat de judecătorii din cadrul Tribunalului Iași la 11 luni de închisoare, dar cu suspendare. În plus, magistrații au confiscat de la acesta aproape 3 grame de canabis, dar și armele albe descoperite asupra lui

Sentință explozivă, la Iași! Un tânăr a fost prins cu droguri și arme albe asupra lui! „Mascații” l-au pus pe burtă, însă ieșeanul a scăpat, totuși, de temniță. Astfel, Dănuț Toma Petreanu a fost condamnat recent de judecătorii din cadrul Tribunalului Iași la 11 luni de închisoare, dar cu suspendare.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul D.T.P., pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, la pedeapsa principală finală de 11 luni de închisoare, cu suspendare. Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 120 de zile, la Consiliul Local Iași – Direcția de Asistență Comunitară sau la Spitalul Clinic de Recuperare Iași”, au precizat magistrații ieșeni.

Dănuț Toma Petreanu, acuzat de deținere de droguri pentru consum propriu și port sau folosire de obiecte periculoase

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieșeanului Dănuț Toma Petreanu a început pe data de 7 iulie 2021. Anchetatorii ieșeni l-au trimis în judecată pe tânăr sub acuzațiile de deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Conform anchetatorilor, pe data de 12 septembrie 2018, Dănuț Toma Petreanu a fost prins că avea droguri asupra lui, respectiv canabis, pentru consum propriu. De asemenea, oamenii legii mai afirmă că, în cursul nopții de 21 spre 22 august 2020, în timpul unei acțiuni, ieșeanul a fost prins având canabis asupra lui. Mai mult, anchetatorii au descoperit că individul avea și mai multe cuțite. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar, în care oamenii legii au anihilat o rețea de trafic de droguri în municipiul Iași.

Canabisul și cuțitele, confiscate de judecători de la tânărul ieșean

În cadrul unei acțiuni-fulger, „mascații” l-au pus pe burtă pe suspect. Ulterior, tânărul ieșean Dănuț Toma Petreanu a fost ridicat și dus la audieri. Mai apoi, acesta a fost trimis în judecată de anchetatori, sub acuzațiile de deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Pe lângă pedeapsa cu suspendarea executării, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus confiscarea unor bunuri de la Dănuț Toma Petreanu.

„Instanța dispune confiscarea specială a drogurilor de risc, precum și bunurile deținute, fără drept, de către inculpatul D.T.P. sau bunuri care au fost folosite de acesta la comiterea faptelor, după cum urmează: cantitățile de 0,33 grame de rezină de canabis și 2,39 grame de canabis, precum și cuțitele descoperite asupra inculpatului”, au încheiat magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar, în care oamenii legii au anihilat o rețea de trafic de droguri în Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`