Prima pagină » Local » Un tânăr din Iași a decis să-și dea iubita pe mâna altor bărbați, pentru a face bani! Culmea, femeia a fost de acord! Afacerea a mers ca unsă până ce au intrat polițiștii pe fir! FOTO (Exclusiv)

Un tânăr din Iași a decis să-și dea iubita pe mâna altor bărbați, pentru a face bani! Culmea, femeia a fost de acord! Afacerea a mers ca unsă până ce au intrat polițiștii pe fir! FOTO (Exclusiv)

26 iun. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ din Iași va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat de comiterea unei infracțiuni. Astfel, procurorii ieșeni l-au trimis ieri în judecată pe Mihai Sorin Zavache, pentru proxenetism. Anchetatorii au precizat că ieșeanul își purta iubita prin mai multe orașe, o caza la diverse hoteluri, iar femeia întreținea relații sexuale contra cost cu diverși clienți

Un ieșean ar fi recurs la un gest neașteptat, pentru a face bani! Culmea, iubita lui a fost de acord! Întreaga „afacere” a fost stricată recent de polițiștii din Iași! În plus, acum, a venit „nota de plată” pentru individ. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Mihai Sorin Zavache, sub acuzația de proxenetism.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toți cei implicați în „afacere”, pentru a putea lua o decizie. De remarcat este faptul că, în dosar, iubita lui Zavache este trecută ca fiind parte vătămată.

Mihai Sorin Zavache, acuzat de anchetatorii ieșeni de proxenetism

Oamenii legii spun că ieșeanul Mihai Sorin Zavache a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, tânărul din Iași a fost ridicat de polițiști, după ce s-ar fi transformat în proxenet. Conform agenților, împreună cu iubita sa, individul a făcut bani buni din prostituție. Tânărul din Iași a căzut în plasa polițiștilor după ce s-a hotărât să câștige mulți bani chiar de pe urma iubitei sale. Oamenii legii spun că bărbatul a pus-o pe iubita lui să se prostitueze în diferite orașe din țară. În timp ce femeia își vindea corpul pe bani, el căuta apartamente de închiriat și planifica totul ca la carte.

Jocul său a fost oprit brusc de polițiștii care au intrat pe fir. Astfel, agenții din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat recent o percheziție domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Așadar, pe 3 iunie 2021, oamenii legii au făcut o percheziție domiciliară, în orașul Brașov, la individul suspectat de proxenetism.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate mijloace de probă precum dispozitive mobile de comunicare, carduri bancare și suma de 1.600 de lei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul IPJ Brașov”, au menționat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Tot mai multe cazuri de prostituție, în județul Iași

După percheziții, ieșeanul a și fost băgat după gratii. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Mihai Sorin Zavache.

„Instanța admite propunerea procurorului formulată în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihai Sorin Zavache, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au menționat atunci magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că, în ultimele luni, în județul Iași, au fost descoperite tot mai multe situații de prostituție și proxenetism. De exemplu, la mijlocul lunii aprilie a acestui an, la Iași au fost efectuate percheziții-fulger. Totul s-a petrecut în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de proxenetism. Atunci, 3 indivizi au fost ridicați și duși la audieri. Conform anchetatorilor, câteva adolescente au fost duse „la produs” de către un ieșean. Minorele ar fi fost convinse să-și vândă trupurile în folosul individului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *