Prima pagină » National » Un tânăr din Botoșani și-a dat în judecată fosta iubită, pentru că l-a părăsit cu o zi înaintea cununiei
Un tânăr din Botoșani și-a dat în judecată fosta iubită, pentru că l-a părăsit cu o zi înaintea cununiei

Un tânăr din Botoșani și-a dat în judecată fosta iubită, pentru că l-a părăsit cu o zi înaintea cununiei

28 aug. 2020, 12:37,
în National

Un tânăr din Botoșani și-a dat în judecată fosta iubită, pentru că l-a părăsit cu o zi înaintea cununiei. Mai mult decât atât, i-a cerut femeii să-i înapoieze toate cadourile oferite în timpul relației lor.

Caz uimitor la Botoșani! Supărat că a fost părăsit chiar înainte de nuntă, un bărbat și-a dat în judecată fosta iubită și i-a cerut acesteia să-i înapoieze toate cadourile făcute oferite în timpul relației lor.

Un tânăr din Botoșani și-a dat în judecată fosta iubită

Bărbatul din Botoșani îi cere femeii în instanță toate darurile oferite, inelul de logodnă dar și daune morale. Totul, pentru că fosta parteneră l-a părăsit chiar cu o zi înainte de cununia civilă.

Relația celor doi a început în 2016 și a durat doi ani, perioadă în care bărbatul lucra în Italia. I-a trimis iubitei bani pentru diverse cheltuieli, dar și pentru bilete de avion ca să-l viziteze în Italia. La un moment dat s-au întors împreună acasă și au decis să se căsătorească, iar nunta au programat-o după un an, relatează Botoșani News.

Chiar înainte de căsătorie, în relația celor doi au apărut tensiuni, iar fata l-a anunțat în ziua dinaintea stării civile că îl părăsește. Și nunta programată după un an, pentru care bărbatul plătise în avans restaurantul și muzica, a fost anulată.

Aproape 10.000 de euro ar trebui să îi restituie fosta iubită

Frustrat și ofticat de toate cele întâmplate, bărbatul și-a dat în judecată fosta iubită, cerându-i înapoi banii pe care i-a cheltuit cu inelul de logodnă, școala de șoferi, bijuterii, telefon, dar și pentru biletele de avion. În plângere, bărbatul a spus că, pentru toate acestea, fosta logodnică ar trebui să îi restituie peste 9.000 de euro şi 3.500 de lei. Bărbatul cere, însă, şi daune morale de 10.000 de euro.

Și tânăra a cerut în instanță daune de 10.000 de euro, dar instanța a respins ambele pretenții. Bărbatul nu s-a lăsat, însă, și a făcut apel.

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă

Un bărbat de 51 de ani, din Vaslui, muncea în Finlanda, când a cunoscut iubirea viețiii! O tânără, care încă era încă elevă. S-a înșelat. Spune că, în final, a fost păcălit cu 40.000 de euro. S-a adresat justiției.

S-a întâmplat în urmă cu cinci ani, când Constantin Popa a plecat la muncă în Finlanda. A cunoscut, între timp, o tânără, pe rețeaua de socializare. S-a îndrăgostit și a crezut că este iubirea vieții lui. Deși era mai mare cu 30 de ani decât aceea care încă era elevă. Timp de trei ani, a ajutat-o, mai ales cu bani, avea să povestească bărbatul, pentru vremeanoua.ro.

A venit, la un moment dat, în țară. Să fie alături de ea. Atunci a constatat că a fost, de fapt, înșelat. Peste 40.000 de euro ar fi cheltuit Popa cu ea. Plângerea la Poliție a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda. “Îmi doresc să știu dacă plângerea mea (făcută în urmă cu doi ani) a fost sau nu luată în seamă și dacă se va face sau nu ceva”, spune bărbatul.

Cerasela Claudia, o adolescentã de 15 ani pe atunci, este fata pe care Constantin Popa a cunoscut-o pe pe Facebook, în 2015. După câțiva ani a înțeles că a fost victima unei înșelăciuni! A făcut, mai multe plângeri la Poliție, dar nu a primit niciun răspuns. “După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat si am indicat și martori, nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba. Aș vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, spune Constantin Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *