Prima pagină » Local » Un tânăr de 32 ani a murit din cauza caniculei, la Iași. A fost găsit pe o bancă
Un tânăr de 32 ani a murit din cauza caniculei, la Iași. A fost găsit pe o bancă

Un tânăr de 32 ani a murit din cauza caniculei, la Iași. A fost găsit pe o bancă

17 iul. 2024, 08:36, 3 ,
în Local

Tragedie la Iași. Un tânăr de 32 de ani din Prigoreni a murit din cauza caniculei. Acesta avea temperatura corporală de 43,3 de grade Celsius atunci când a fost găsit pe o bancă.

Un alt caz de hipertermie a fost înregistrat la Lețcani, la un bătrân de 74 de ani.

„Două cazuri de hipertermie azi noapte:

1. Bărbat de 32 de ani adus din Prigoreni cu 43,3 grade. Din păcate a decedat în ciuda eforturilor de răcire și terapiei în UPU. A fost găsit pe o bancă. Alcoolemie absentă.

2. Bărbat de 74 ani adus din Leţcani. A fost găsit căzut în casă cu 41,9 grade. A fost diagnosticat cu hemoragie subarahnoidiană. A fost trimis la Neurochirurgie. Alcoolemie 0.5 mg/l.

Ambii au muncit pe afară. Au fost intubați din prespital pentru că erau comatoși”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Vă aducem aminte că încă este în vigoare codul roșu de caniculă, la Iași.

Comentarii
  • tragic dar...

    Tineti minte cand toate persoanele decedate in 2020 si 2021 erau trecute la Guvid? Ei bine… s-a intrat pe noua harneala: incalzirea globala care omoara.

    De ce? Pt ca urmatorul pas e sa dea vina pe voi ca incalzeste soarele. Ce inseamna asta? Lockdown pe clima, restrictii, taxe uriase pe masini, apartamente si mancare care genereaza „CO2″… ca de aia mor oamenii, nu?

    Vrei sa te duci la piata cu masina? Omori oameni va spune comandantul operatiunii Arafat. Ca in 2020. Nu porti masca, omori oameni.

  • pai la toti ne este rau de la canicula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024