Prima pagină » Titlurile zilei » Un tânăr de 30 de ani terorizează cu un cuțit copiii din cartierul Dacia! Bărbatul intră în scările de bloc, încercând să-i abuzeze sexual – FOTO

Un tânăr de 30 de ani terorizează cu un cuțit copiii din cartierul Dacia! Bărbatul intră în scările de bloc, încercând să-i abuzeze sexual – FOTO

01 mart. 2023, 02:00, 12 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Copiii care locuiesc în cartierul Dacia din Iași sunt terorizați de un bărbat de 30 de ani, înarmat cu un cuțit. Acesta ar intra după micuți în scările de bloc, încercând să-i abuzeze sexual. În seara zilei de luni, 27 februarie 2023, bărbatul a atacat doi copii, însă, din fericire, nu a reușit să-i abuzeze sexual

Tânărul ar acționa în zona Pieței Dacia și a Școlii „Alexandru Vlahuță” din cartierul Dacia. Bărbatul ar avea în jur de 30 de ani, ar fi brunet, cu barbă, iar luni seară, 27 februarie 2023, purta o geacă de culoare verde.

o imagine cu rana unui copil

Tânărul ar acționa în zona Pieței Dacia și în zona Școlii „Alexandru Vlahuță” din cartierul Dacia, Iași

Copiii din cartierul Dacia sunt terorizați, după ce un pedofil ar umbla liber pe străzi

Copiii din cartierul Dacia sunt terorizați, după ce mai multe persoane au sesizat în mediul online că în cartier ar bântui un posibil pedofil care urmărește copiii în scările de bloc și încearcă să-i abuzeze sexual. Până acum, presupusul pedofil ar fi făcut două victime, una în zona Școlii „Alexandru Vlahuță” și alta în zona Pieței Dacia.

„Acestea sunt zonele celor două atacuri deja cunoscute. Se știe clar că unul dintre cazuri a sesizat poliția pe loc”, a precizat Larisa Butnariu.

Larisa Butnariu este activist antitrafic, motiv pentru care primește mereu astfel de sesizări. Tânăra a făcut și o postare pe Facebook pentru a fi sigură că informația ajunge la cât mai multe persoane.

„Vă anunț că în ultimele 10 minute am primit două sesizări cu privire la un posibil pedofil care agresează copii în zona Școlii «Alexandru Vlahuță» din Dacia. Dacă aveți cunoștințe despre alte cazuri, vă rog nu ezitați să contactați Poliția Română!

Astfel de indivizi trebuie să fie închiși departe de copii, nu liberi pe străzi! Aveți grijă de copiii voștri și nu, nu încercați să vă faceți singuri dreptate ca părinți, deoarece există riscul să vă treziți în arest la domiciliu sau chiar în penitenciar.

Am mai văzut și cunoscut astfel de cazuri și de asta vă îndemn să apelați la autorități! Aveți grijă de voi”, a postat, pe pagina sa de Facebook, Larisa Butnariu, una dintre cele mai vehemente activiste antitrafic din România.

Poliția s-a autosesizat

o imagine cu zona in care ataca pedofilul

Prietena unei fete care a fost agresată de pedofilul din Dacia a postat pe Facebook o imagine cu rana provocată, încercând astfel să-i avertizeze pe copii să fie cât mai precauți

Prietena unei fete care a fost agresată de pedofilul din Dacia a postat pe Facebook o imagine cu rana provocată, încercând, astfel, să-i avertizeze pe copii să fie cât mai precauți.

„Aveți grijă în zona «Vlahuță», printre blocuri se află un bărbat cu geacă verde, brunet, cu barbă, care are în jur de 30 de ani. Intră după copii în scară și încearcă să-i violeze. O prietenă de-ale mele a pățit lucru acesta”.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, a precizat că poliția s-a autosesizat legat de aceste cazuri de posibil abuz.

„Urmare a aspectelor apărute în spațiul public, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Iași s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Comentarii
  • Dita mai carrierul și nu este unul să-i rupă oasele. Oricum legea îl lasă liber…

  • Tânărul neînarmat cu un cuțit

    Ana, vezi că ești analfabetă.
    Activista bagă panică pe Facebook.
    Și autoritățile pu_lii ce fac? Se uită pe Facebook la activistă

  • Sa iasă politiile civil tată nu în uniformă prinzi dobitocule și dezaxați

  • Hai politia ce faci?așteptăm capturarea.

  • Impaiat direct.

  • Sa rezolve femeile care caută amant sau senzații tari

  • Pe vremuri politia patrula ( cate doi) pe jos timp de 8 ore prin tot cartierul ! Acum, umbla cate 3-4 in masini noi , stau la pândă si poate, poate mai trece unul strada prin loc nepermis. Cam asta la este activitatea!

  • jandarmurile sunt in rebublica moldavistan sa incomodze protestantii antioasasandylezbebell

  • de ar fi castrati toti abuzatorii astia …………………………….

  • Veniți d-lor politisti si in parcul de langa biserica Înălțarea Domnului tot din cartierul Dacia, ..este o hazna de magazin ce se ocupa cu vanzare de vinuri,,CRAMA BUNICILOR”, unde de dimineață de la ora 8 si pana la ora 21 zi de zi stau gloata de bețivi afara, beau, urla tot felul de prostii , si au pus banci afara pe trotuar incat lumea din cartier trebuie sa i ocoleasca pe spatiul verde, isi fac nevoile tot acolo…, nu mai zic vara cand parcul e plin de copii la ce sant supusi sa vada si sa auda! Intrebati-i pe cei de la Salubris ce strang in fiecare dimineața dupa ei, de acolo!

  • La cati golani sunt pe strazile cartierului o doar o chestiune de timp pana ce barbosul o sa fie prins si lasat intro balta de sange…Mare prost trebuie sa fie individul daca si a marcat ,,teritoriul,,printre brunetii din zona pietei de animale.Pe spatele aluia deja scrie ,,spitalul de urgente,,da inca nu stie.

  • Am văzut un video pe fb cu un pedofil prins de țăranii dintr_un sat din Mexic. L_au castrat și apoi fiecare a mai făcut ce a considerat ca trebuie sa facă. Nici ala și nici alții ca el nu mai ajung prin respectivul sat. Ce zice doamna? Sa stea lumea cuminte sa lase totul în grija autorității. Da, poate ca tipa nu are copii. Ce crezi madama pățește specimenul? Ia 3 ani cu suspendare sau munca în folosul comunității la vreo școală. Hai ca ne e greata de aberațiile de acest gen. Nu bă. Care sunteți tați acționați. Prindeți specimenul și face dreptate. Autoritățile au treaba. Nu le deranjați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`