Prima pagină » National » Un tânăr de 24 de ani a decedat într-un accident rutier în Maramureș
Un tânăr de 24 de ani a decedat într-un accident rutier în Maramureș

Un tânăr de 24 de ani a decedat într-un accident rutier în Maramureș

22 iun. 2024, 21:40,
BZI.ro, în National

Accident cumplit în Maramureș. Trei tineri au ieșit să se distreze, dar nimeni nu se aștepta un asemenea sfârșit tragic! În timp ce mergeau spre casă, șoferul în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp de beton. Lovitura a fost fatală pentru unul dintre băieții aflați în autoturism.

Un accident cumplit a avut loc în Remeți, județul Maramureș! În urma impactului dintre autoturism și un stâlp de beton, un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Șoferul în vârstă de 20 de ani și încă un pasager au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un tânăr de 24 de ani a murit în accidentul rutier

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Remeți din județul Maramureș. Trei tineri se aflau în autoturism la momentul impactului, iar pasagerul de 24 de ani a fost grav lovit și a decedat.

Din primele informații reiese că tinerii se îndreptau dinspre Săpânța către Satu Mare, iar pe DN 19 șoferul a pierdut controlul volanului și s-au izbit de un stâlp de beton de pe marginea părții carosabile. Ulterior autoturismul s-a răsturnat pe plafon. Medicii și polițiștii sosiți la fața locului au preluat victimele, dar pentru una dintre ele nu se mai putea face nimic. Rănile au fost mult prea puternice și i-au cauzat moartea.

„La data de 21 iunie, la ora 23:55, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Remeţi a avut loc un accident rutier cu victime. De urgenţă, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele verifică efectuate, au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism pe D. N. 19, dinspre Săpânţa înspre Satu Mare, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp de pe marginea părţii carosabile, iar ulterior autoturismul s-a răsturnat pe plafon”, anunţă sâmbătă IPJ Maramureş.

Polițiștii au deschis un dosar penal

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza rănilor, dar au fost prelevate mostre biologice care vor fi examinate. În urma accidentului polițiștii au deschis un dosar penal și au început cercetările pentru a se stabili modul în care s-a produs accidentul unde un tânăr a murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *