Prima pagină » National » Un tânăr de 20 de ani s-a înecat la Costinești. Un alt bătbat a fost găsit decedat pe marginea unei șosele
Un tânăr de 20 de ani s-a înecat la Costinești. Un alt bătbat a fost găsit decedat pe marginea unei șosele

Un tânăr de 20 de ani s-a înecat la Costinești. Un alt bătbat a fost găsit decedat pe marginea unei șosele

06 iul. 2024, 17:20,
BZI.ro, în National

Un tânăr de 20 de ani, din Buzău, a murit înecat sâmbătă în staţiunea Costineşti, informează Agerpres.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, la faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale, de la SMURD şi SAJ.

„S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate fără rezultat pozitiv”, a precizat sursa citată.

Trupul unui bărbat a fost găsit sâmbătă pe marginea şoselei, între localităţile Agigea şi Eforie Nord, victima având un traumatism cranian grav, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

„Bărbat găsit pe marginea drumului, între Agigea şi Eforie Nord, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Are un traumatism cranian grav. Decesul a fost constatat de echipajul SAJ C2 deplasat la faţa locului”, a precizat SAJ Constanţa.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, la data de 6 iulie, în jurul orei 5,30, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi că în apropierea DN 39, între localităţile Agigea şi Eforie, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ.

Cercetările în acest caz continuă în vederea identificării bărbatului şi stabilirii împrejurărilor în care acesta a decedat.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *