Prima pagină » Local » Un tânăr de 19 ani, din Iași, a tăbărât cu pumnii, picioarele și o bâtă pe un cunoscut. În urma incidentului de o violență extremă, victima a ajuns la spital. Acum, agresorul stă cu sufletul la gură pentru că ar putea petrece mulți ani după gratii (Exclusiv)
Un tânăr de 19 ani, din Iași, a tăbărât cu pumnii, picioarele și o bâtă pe un cunoscut. În urma incidentului de o violență extremă, victima a ajuns la spital. Acum, agresorul stă cu sufletul la gură pentru că ar putea petrece mulți ani după gratii (Exclusiv)

Un tânăr de 19 ani, din Iași, a tăbărât cu pumnii, picioarele și o bâtă pe un cunoscut. În urma incidentului de o violență extremă, victima a ajuns la spital. Acum, agresorul stă cu sufletul la gură pentru că ar putea petrece mulți ani după gratii (Exclusiv)

18 dec. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță după ce a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis recent în judecată pe Dănuț Gabriel Biță-Manole, sub acuzația de tentativă de omor. Oamenii legii spun că ieșeanul în vârstă de 19 ani l-ar fi bătut măr pe un cunoscut, după un conflict spontan

Scandal cât casa, pe o stradă din județul Iași! Un tânăr de 19 ani este acuzat că a tăbărât cu pumnii, picioarele și o bâtă pe un cunoscut. În urma incidentului de o violență extremă, victima a ajuns la spital. Acum, agresorul stă cu sufletul la gură pentru că ar putea petrece mulți ani după gratii.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis recent în judecată pe Dănuț Gabriel Biță-Manole, sub acuzația de tentativă de omor. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un alt caz de tentativă de omor.

Ieșeanul Dănuț Gabriel Biță-Manole, acuzat de tentativă de omor

Anchetatorii ieșeni au precizat că Dănuț Gabriel Biță-Manole (19 ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, după un conflict teribil.

„În noaptea de 12 spre 13 noiembrie 2021, în timp ce se aflau în localitatea Podu Iloaiei, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, persoana vătămată C.C. l-a lovit cu pumnul în zona feței pe inculpatul D.G.B.M. Ulterior, fiind sub influența unei puternice tulburări sau a unei emoții provocate de persoana vătămată C.C., care l-a lovit, inculpatul D.G.B.M. i-a aplicat acesteia mai multe lovituri în zona capului și a corpului, cu pumnii și picioarele, dar și cu bâta pe care o avea asupra sa”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În urma incidentului, autoritățile ieșene au fost anunțate după mai multe ore, printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Victima a beneficiat de prim-ajutor, fiind transportată de urgență la spital. În alte ediții, reporterii cotidianului BZI au prezentat un alt caz în care un ieșean a fost acuzat de comiterea aceleiași infracțiuni.

Victima a ajuns la spital cu capul crăpat și cu coaste rupte

Oamenii legii au mai afirmat că medicii ieșeni au constatat că victima a suferit leziuni grave.

„Inculpatul i-a provocat victimei leziuni care i-au pus viața în primejdie, respectiv un traumatism cranio-cerebral cu fractură fronto-temporală stânga, un traumatism cranio-facial, un traumatism toracic cu fracturi costale C6-C8 stângi, cu pneumotorax stâng. Inculpatul a părăsit locul faptei, unde a abandonat victima, care a fost găsită de un martor în dimineața zilei de 13 noiembrie 2021. De fapt, acesta din urmă a fost cel care a solicitat intervenția unui echipaj medical printr-un apel la numărul unic 112. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situație, nu poate înfrânge prezumția de nevinovăție”, a încheiat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Tribunalului Iași să stabilească ce se va întâmpla cu tânărul de 19 ani, Dănuț Gabriel Biță-Manole, acuzat de tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`