Prima pagină » Actualitate » Un tânăr de 18 ani a fost arestat după ce și-a bătut crunt iubita de 16 ani și a încălcat ordinul de protecție provizoriu
Un tânăr de 18 ani a fost arestat după ce și-a bătut crunt iubita de 16 ani și a încălcat ordinul de protecție provizoriu

Un tânăr de 18 ani a fost arestat după ce și-a bătut crunt iubita de 16 ani și a încălcat ordinul de protecție provizoriu

24 aug. 2024, 11:40,
în Actualitate

Marți, în jurul orei 12:30, polițiștii din Buhuși au fost alertați de o femeie de 32 de ani din localitate, care a raportat că fiica sa de 16 ani a fost agresată în mod repetat de concubinul său. În urma verificărilor, s-a constatat că un tânăr de 18 ani ar fi exercitat acte de violență fizică asupra fetei.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului și au stabilit că exista un pericol iminent, motiv pentru care s-a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului, valabil pentru 5 zile. Acesta a fost obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față de victimă.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 21:00, Poliția Buhuși a fost apelată prin S.N.U.A.U. 112 de către fata de 16 ani, care a informat că tânărul a intrat în locuința sa, încălcând ordinul de protecție, și a distrus ușa de la intrare.

O patrulă de siguranță publică a fost imediat trimisă la fața locului, unde l-a identificat pe tânăr. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protecție provizoriu.

După administrarea probelor, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și nerespectarea ordinului de protecție provizoriu. Joi, acesta a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Tânărul a fost dus și încarcerat în Arestul I.P.J. Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *