Prima pagină » Eveniment-Social » Un tânăr care avea zeci de grame de droguri a fost prins şi reţinut de DIICOT – UPDATE
Un tânăr care avea zeci de grame de droguri a fost prins şi reţinut de DIICOT - UPDATE

Un tânăr care avea zeci de grame de droguri a fost prins şi reţinut de DIICOT – UPDATE

15 apr. 2020, 09:51,
în Eveniment-Social

La data de 13.04.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului C.A pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare de operaţiuni cu substanţe psihoactive.

UPDATE: Alin Constantin Cutinici a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după decizia Tribunalului Iași.

Știrea inițială

La data de 13.04.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului C.A, asupra căruia au fost identificate 25 grame de substanţe psihoactive. Cu ajutorul acestei substanțe active se puteau prepara peste 2000 de doze de substanțe etnobotanice. La data de 14.04.2020, Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`