Prima pagină » National » Un tânăr a primit shaorma cu un viermișor bonus. Preparatul fast-food chiar era cu de toate

Un tânăr a primit shaorma cu un viermișor bonus. Preparatul fast-food chiar era cu de toate

13 iun. 2024, 14:05,
în National

Un tânăr din Cluj care a comandat o shaorma la farfurie a primit și un viermișor bonus în cutia în care i-a venit preparatul. Înfometat fiind, acestuia i-a trecut instant pofta de mâncare și și-a povestit pățania pe rețelele de socializare. Tânărul a fost contactat de reprezentanții localului pentru a fi despăgubit însă nu are de gând să mai comande de acolo.

Nu întotdeauna primești chiar ce te aștepți atunci când comanzi o shaorma cu de toate. Și, uneori, chiar se întâmplă să vină cu …de toate, dar nu în sensul pe care ți l-ai fi dorit, bineînțeles.

Un tânăr a primit shaorma cu un viermișor bonus

A pățit-o pe pielea lui un clujean, care a comandat o shaorma la farfurie într-un fast-food și a trăit șocul vieții când a văzut ce conținea mâncarea.

Clientul unui restaurant de pe strada Piezișă, din Cluj-Napoca, nu va uita prea curând experiența trăită zilele trecute. El a cerut o shaorma cu de toate, la pachet, dar când a sosit comanda, în loc să o savureze, nu s-a putut atinge de ea.

În interiorul ambalajului chiar era o shaorma cu de toate, căci la pachet intrase și un viermișor, care se lăfăia liniștit în caserolă, potrivit stiridecluj.ro. Totul s-a întamplat sâmbătă seara, 8 iunie 2024.

„Vă dați seama, sâmbătă seara, toți care erau la petrecere pe Piezișă au mâncat de acolo”, a declarat clientul respectiv.

A reclamat la Protecția Consumatorului

Scos din sărite de ce i s-a întâmplat, clujeanul nu vrea să lase lucrurile așa și spune că va depune reclamație la ANPC. A și păstrat bonul fiscal, dar a și filmat comanda ce i-a fost adusă.

Din câte se pare, reprezentanții restaurantului l-au contactat și i-au oferit 40 de lei, plus posibilitatea să plaseze o nouă comandă, dar clientul a refuzat, spunând că nu mai are încredere să mănânce de acolo.

„Am refuzat fără să stau pe gânduri. Nu aveam cum să accept așa ceva, pentru că nu mai vreau să mânânc de la ei vreodată”, a reacționat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`