Prima pagină » Local » Un tânăr a fost găsit spânzurat în propria locuinţă, în Valea Lupului (EXCLUSIV- GALERIE FOTO)

Un tânăr a fost găsit spânzurat în propria locuinţă, în Valea Lupului (EXCLUSIV- GALERIE FOTO)

25 iun. 2020, 08:58,
George Cristian în Local

Momente dificile pentru localnicii din Valea Lupului. Un tânăr a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Întâmplarea a avut loc în aproprierea bisericii din Valea Lupului.

Un tânăr a fost găsit spânzurat în propria locuinţă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuinţă din localitatea Valea Lupului din Iaşi. Momentan nu se cunosc cauzele producerii tragediei. Ancheta este în plină desfăşurare iar poliţiştii împreună cu criminaliştii continua anchetă pentru a stabili starea de fapt. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fratele acestuia. Ambulanța este prezentă la fața locului.

 

Fratele victimei a fost cel care a făcut macabra descoperire

Fratele victimei este cel care a anunţat la numărul unic de urgenţă 112, tragedia. Acesta a explicat anchetatorilor faptul că s-a deplasat în această dimineaţă la locuinţa fratelui lui şi l-a găsit fără suflare, spânzurat. Cei doi obişnuiau să meargă în fiecare dimineaţă la muncă. Alertaţi prin apelarea numărul unic de urgenţă 112, medicii de pe SMURD Iaşi au ajuns de urgenţă la faţa locului dar în pofida rapidităţii cu care au răspuns solicitării, aceştia au constatat decesul bărbatului. Nimeni nu ştie de ce acesta a recurs la acest gest.

Victima locuia singură în casă, nefiind căsătorit. Anchetatorii desfăşoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce a dus la această tragedie din localitatea din Valea Lupului. Criminaliştii vor prelua trupul bărbatului şi îl vor duce la Institutul de Medicină Legală pentru a vedea cu exactitate felul în care acesta a murit.

Multe persoane aleg sa isi curme viața după lungi suferințe

Este stiut faptul ca multe persoane aleg sa recurga la masuri extreme atunci cand au diverse cumpene in viata. La Iasi, recent, o alta femeie a ales calea cea mai usoara. Aceasta s-a aruncat de la etajul sase al unui bloc din zona Alexandru cel Bun.

Totusi, in urma cu cateva zile Romania a ramas socata dupa gestul facut de un tanar tata. Acesta, domiciliat intr-un sat din Vaslui a decis sa se spanzure din cauza neputintei financiare. Barbatul nu avea cele necesare pentru a-si hrani familia care numară șase suflete. Cadavrul barbatului a fost gasit chiar de unul dintre copii.

Tragedia s-a produs în urmă cu câteva zile în satul Stroieşti din judeţul Vaslui. Vecinii au rămas şocaţi la aflarea veştii şi au povestit că bărbatul era un om muncitor care lucra ca văcar şi muncea zi de zi pentru a-şi hrăni familia. Cei cinci copii au rămas acum în grija mamei care nu are niciun venit pentru asigurarea celor necesare familiei. Dramă a început într-o zi în care, cei cinci copii i-au cerut tatălui de mâncare, iar cel din urmă a constatat că în casa avea doar cartofi fără pic de ulei sau pâine. Măcinat de sentimentul de vinovăţie şi de faptul că nu poate să le asigure copiilor traiul decent, bărbatul s-a dus în spatele casei unde s-a spânzurat. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de unul dintre copii.

Psihologii ii sfătuiesc pe toți cei care, intr-un moment al vieții, au parte de anumite dezamăgiri să nu recurgă la gesturi extreme și să apeleze cu incredere la ajutorul de specialitate oferit de personalul aferent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *