Prima pagină » Actualitate » Un tânăr a decedat după ce mașina sa a plonjat în lacul Pantelimon. Eforturile salvatorilor de a-l resuscita au fost fără rezultat
Un tânăr a decedat după ce mașina sa a plonjat în lacul Pantelimon. Eforturile salvatorilor de a-l resuscita au fost fără rezultat

Un tânăr a decedat după ce mașina sa a plonjat în lacul Pantelimon. Eforturile salvatorilor de a-l resuscita au fost fără rezultat

21 sept. 2024, 13:41,
în Actualitate

Astăzi, în jurul orei 10:10, Brigada Rutieră a fost alertată prin apelul de urgență 112 despre un incident grav: un autoturism a căzut în lacul Pantelimon. Autoritățile s-au mobilizat rapid, trimițând la fața locului polițiști, pompieri și echipaje de intervenție.

La sosirea echipajelor, informațiile s-au confirmat. Un tânăr de 25 de ani, care conducea un vehicul pe strada Peleș, a plonjat în apele lacului. Circumstanțele care au dus la acest incident tragic sunt în prezent investigate de autorități, care caută detalii suplimentare.

După accident, intervenția echipelor de salvare a fost promptă. Polițiștii, împreună cu pompierii și un cetățean, au reușit să extragă tânărul din autoturismul scufundat. Acesta a fost predat echipajului medical, care a început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, medicii au declarat decesul la fața locului.

Conform primelor informații, tânărul nu avea un permis de conducere valabil, ceea ce adaugă o gravitate suplimentară incidentului, având în vedere lipsa de experiență necesară pentru a conduce în siguranță.

Autoritățile s-au angajat să efectueze o anchetă completă pentru a stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024