Prima pagină » Eveniment-Social » Un tânăr a ajuns după gratii după ce a furat o mașină și a condus-o chiar dacă nu avea permis
Un tânăr a ajuns după gratii după ce a furat o mașină și a condus-o chiar dacă nu avea permis

Un tânăr a ajuns după gratii după ce a furat o mașină și a condus-o chiar dacă nu avea permis

07 feb. 2020, 04:00,
Dragos Savin, în Eveniment-Social

Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău au identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Belcești, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 16 spre 17 august 2019, în timp ce s-ar fi aflat pe raza comunei Belcești, acesta ar fi sustras un autoturism pe care l-ar fi condus pe drumul public, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, apoi l-ar fi abandonat.

De asemenea, în noaptea de 13 spre 14 septembrie 2019, în timp ce s-ar fi aflat tot pe raza comunei Belcești, acesta ar fi sustras și condus același autoturism, pe drumul public, pe care l-ar fi abandonat din nou. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 4 februarie, acesta a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași. Tânărul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău și Judecătoriei Hârlău, instanță care a dispus față de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *