Prima pagină » Local » Un suspect de trafic de droguri a vrut să scape de gratii
Un suspect de trafic de droguri a vrut să scape de gratii

Un suspect de trafic de droguri a vrut să scape de gratii

06 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un bărbat bănuit de trafic de droguri nu a reușit să îi impresioneze pe judecători. Curtea de Apel Iași a respins la finele săptămânii trecute contestația formulată de Marian Bogdan Ababei împotriva deciziei de prelungire a arestului preventiv în cazul său.

Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, procurorii DIICOT împreună cu BCCO au organizat un flagrant, în urma cărora au fost ridicați Cristinel Nicușor Vasiliu, Mariana Vasiliu și Marian Bogdan Ababei.
Acesta din urmă era șoferul angajat la firma soților Vasiliu. Așadar, pe data de 4 martie 2020, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași, au efectuat un flagrant, pentru prinderea soților Vasiliu, imediat după ce aceștia au încercat să comercializeze cantitatea de 1,025 kilograme de cocaină, în municipiul Iași.
La acea dată, anchetatorii au efectuat cinci percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate sumele de 2.100 de lei și 42.800 de lire sterline și trei autoturisme și autoutilitare, ce ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor. Soții Vasiliu au o firmă ce efectua transporturi internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *