Prima pagină » International » Un studiu american spune că persoanele nevaccinate anti-Covid au un risc mai mare de accidente rutiere. Ce motive invocă cercetarea

Un studiu american spune că persoanele nevaccinate anti-Covid au un risc mai mare de accidente rutiere. Ce motive invocă cercetarea

15 dec. 2022, 11:45, 5 ,
BZI.ro, în International

Dacă v-ați numărat printre cei care au refuzat vaccinul anti-Covid, ați putea fi mult mai predispus la un accident de mașină. Sau cel puțin asta au concluzionat cercetătorii în urma efectuării unui nou studiu publicat luna aceasta în The American Journal of Medicine. Cu toate că la prima vedere poate suna amuzant, implicațiile ar putea fi însă mai ample, autorii studiului susținând că inclusiv companiile de asigurări ar putea lua acest lucru în considerare atunci când își formează ofertele pentru clienți.

În vara anului 2021, cercetătorii canadieni au examinat dosarele deținute de guvern a peste 11 milioane de adulți, dintre care 16% nu primiseră vaccinul Covid.

Persoanele nevaccinate anti-Covid au un risc mai mare de accidente rutiere

Cercetătorii americani au descoperit că persoanele nevaccinate anti-Covid aveau cu 72% mai multe șanse de a fi implicate într-un accident rutier grav, decât cele care au fost vaccinate. Această analiză este similară cu riscul crescut de accidente rutiere pentru persoanele cu apnee în somn, deși doar la jumătate față de cel al persoanelor care fac abuz de alcool, au constatat experții.

Autorii studiului au ajuns la concluzia că riscul excesiv de accidente de mașină prezentat de șoferii nevaccinați „depășește câștigurile în materie de siguranță aduse de progresele moderne ale ingineriei auto și impune riscuri și pentru alți utilizatori ai drumurilor”.

Bineînțeles, faptul de a sări peste un vaccin Covid nu înseamnă că cineva va avea neapărat un accident de mașină. În schimb, autorii teoretizează că de obicei, persoanele care se opun recomandărilor de sănătate publică ar putea, de asemenea, „neglija orientările de bază privind siguranța rutieră”.

Ce motive ar putea avea aceștia pentru a ignora regulile de circulație? Motivele potențiale propuse de autorii studiului sunt neîncrederea în guvern, credința în libertate, concepțiile greșite despre riscurile zilnice, „credința în protecția naturală”, „antipatia față de reglementări”, sărăcia, dezinformarea, lipsa de resurse și convingerile personale.

Într-un alt context, reiterăm cele 7 lucruri false pe care să nu le mai credeți despre vaccinul anti-Covid.

Datele privind vaccinarea ar putea reprezenta un interes pentru companiile de asigurări

Constatările cercetătorilor americani par a fi suficient de semnificative pentru ca medicii de îngrijire primară să ia în considerare consilierea pacienților nevaccinați cu privire la siguranța în trafic, iar companiile de asigurări ar putea să își bazeze modificările politicilor de asigurare pe datele privind vaccinarea.

De asemenea, primii respondenți ar putea să ia în considerare luarea de măsuri de precauție pentru a se proteja de Covid atunci când răspund la accidente rutiere, au adăugat autorii, deoarece este mai probabil ca un șofer să fie nevaccinat decât vaccinat.

„Constatările sugerează că adulții nevaccinați trebuie să fie atenți în interior cu alte persoane și în exterior cu traficul din jur”, au concluzionat autorii.

Aceasta nu este prima dată când cercetătorii au examinat legătura dintre comportament și statutul de vaccinare. În rândul adulților tineri, un studiu efectuat în 2021 și publicat în Journal of Bioeconomics a constatat o corelație între conducerea riscantă auto-raportată și faptul că au sărit peste vaccinul antigripal. Studiul a fost realizat atunci în urma examinării răspunsurilor la sondaj a mai mult de 100.000 de canadieni.

Așadar, potrivit studiului american, persoanele nevaccinate anti-Covid au un risc mai mare de accidente rutiere.

Comentarii
  • cand credeam ca nu se poate si mai multa imbecilitate si ineptie …..

  • America pe langa tara tuturor posibilitatilor a ajuns si tara tuturor ciudatilor si ciudateniilor care trebuie impuse si celorlalti!

  • Da….si fac diaree mai des decat vaccinatii… pai vaccinatii incep sa moara inexplicabil. Mai aveti de scornit gogoroate??

  • Asta seamana cu vorba: ,,De nu vrei sa mori de Cobra sa-ti iei motoreta Mobra”,
    dar intoarsa cu 180 de grade – ,,de nu vrei sa mori de accident cu Mobra mai bine mori de vaccin”.

  • ,,Militarii Palariilor Albe distrug rezervele de sange contaminat cu vaccin
    După ce Congresul a votat 350-80 în favoarea abrogarii mandatului neconstituțional al vaccinului Covid-19 al lui Lloyd Austin pentru toți membrii forțelor armate, diviziunea White Hat a armatei americane a făcut un pas mai departe, distrugând donațiile de sânge luate de la militarii vaccinați.
    Ei spun că dovezile empirice demonstrează dincolo de orice îndoială că, deși donatorii ar putea să nu prezinte efecte secundare legate de vaccin, primitorii de plasmă contaminată au avut reacții adverse, inclusiv moarte subită, de la sânge contaminat. Caz concret: Sgt. William Wright, un bărbat sănătos, în vârstă de 36 de ani, staționat la Fort Bliss, Texas, a fost rănit în timpul unui exercițiu de antrenament până a avut nevoie de o transfuzie. Wright nu a fost vaccinat; dusese o luptă grea pentru a obține o scutire religioasă. Era inconștient în acel moment și, prin urmare, nu a putut întreba dacă plasma care i-a intrat în vene a fost sifonată de la o persoană vaccinată. Fără să știe Wright, donatorul fusese dublu vaxat și stimulat. Părea să-și revină – vitalele lui erau normale și mânca alimente solide – dar a rămas sub observație la Centrul Medical al Armatei William Beaumont-Fort Bliss și a avut suficientă putere pentru a întreba dacă i s-a dat sânge vaccinat. Când i s-a spus că a făcut-o, a protestat. Două zile mai târziu, Wright, încă la spital, a murit brusc – atac de cord major. O examinare post-mortem a găsit un cheag de sânge de 11 inchi într-o arteră a plămânilor lui.
    Mișcarea medicilor White Hat susține că regimul criminal Biden a îngropat sute de rapoarte similare care calomniază prețiosul său vaccin.
    „Când un pacient nevaccinat primește plasmă vaccinată, ei bine, statisticile nu mint. Ceea ce am fost martori este un număr astronomic de mare de trupe care prezintă totul, de la efecte secundare ușoare și temporare până la efecte secundare severe și de durată și, în unele cazuri, moarte. Cunosc personal 12 bărbați care au avut nevoie de o transfuzie și s-au opus cu vehement la vaccinarea cu plasmă. Li s-a spus că sunt proprietatea guvernului și nu au dreptul să o refuze”, a declarat un medic de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, pentru Real Raw News.
    Joi, conducerea superioară a Centrului Medical al Armatei Womack a ajuns la un consens pentru a incinera și a distruge stocul său de sânge contaminat cu vaccin – aproximativ 500 de litri de plasmă refrigerată și sânge integral care nu fusese încă turnat într-o centrifugă. Vestea actului eroic s-a răspândit rapid în rândul comunității White Hat și, în câteva ore, alte baze militare au început să distruga sângele contaminat. Fort Meade, locul unde se află Comandamentul Cyber din SUA, și-a distrus aprovizionarea, la fel ca și aerodromul Hunter Army și Fort Benning, ambele în Georgia. În total, 23 de unitati militare au distrus sângele toxic…
    „Din fericire, marinii au rezistat mandatului de la început și au donat în mod sange regulat. Estimarea aproximativă, 150.000 de marini nevaccinați care pot dona de 6 ori pe an. De asemenea, unitățile de Operațiuni Speciale au refuzat vaccinarea. Adică 43.000 de bărbați și femei. Nu vom avea lipsă de sânge nevaccinat.’’ ‘’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *