Prima pagină » National » Un specialist din cadrul Salvamont a avansat o ipoteză șocantă legată de uciderea Dianei, fata de 19 ani care a fost sfâșiată de urs
Un specialist din cadrul Salvamont a avansat o ipoteză șocantă legată de uciderea Dianei, fata de 19 ani care a fost sfâșiată de urs

Un specialist din cadrul Salvamont a avansat o ipoteză șocantă legată de uciderea Dianei, fata de 19 ani care a fost sfâșiată de urs

11 iul. 2024, 20:00, 2 ,
în National

Un specialist din cadrul Salvamont a avansat o ipoteză șocantă legată de uciderea Dianei, fata de 19 ani care a fost sfâșiată de urs în Munții Jepii. Acesta spune că ursul i-a simțit frica tinerei și de asta a atacat-o.

„A fost o chestie de câteva secunde. Nu pot spune de ce ursul a atacat-o pe fată, dar există niște vorbe din popor că, dintr-un grup, un câine îl va mușca pe cel pe care îl simte că îi este frică, este veriga slabă. Poate și ursul a simțit ceva, nu putem ști cum a ales fata. În momentul atacului, băiatul și fata erau la o distanță de câțiva metri unul de celălalt, nu erau împreună”, a declarat Sabin Cornoiu pentru Gândul.

Familia Dianei este în continuare în stare de șoc

Familia Dianei este în continuare în stare de șoc după ce a aflat că tânăra de 19 ani a fost sfâșiată și târâtă de ursul care pândea poteca circulată de oameni.

Familia Dianei Maria este devastată de tragedie. Ca o ultimă presimțire, mama fetei o avertizase să aibă grijă la urși.

„Am sunat-o și am rugat-o: Diana, nu te duce! Eu i-am zis: Te rog, nu te duce. I-am zis să aibă grijă și a zis că nu. I-am zis că dacă te duci ai grijă la urși, la râpe, la toate astea pentru ca sunt foarte periculoase”, a povestit mama fetei.

Ultima conversație dintre mama și Diana a avut loc în jurul orei 10:45 în dimineața tragică. După acel moment, toate încercările de a o contacta au fost zadarnice.

„La 10:45 am vorbit cu ea, după care, de la ora 17:00, am tot încercat să dau de ea. Ea îmi răspundea mereu la telefon, nu exista zi în care să nu-mi răspundă la primul mesaj sau apel. Când am văzut că nu răspunde, mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, că s-a întâmplat ceva”, a spus femeia, cu lacrimi în ochi.

Mama Dianei a încercat să își avertizeze fiica

Mama Dianei a încercat să își avertizeze fiica de pericolele din munți, dar tânăra era hotărâtă să plece.

„I-am spus că sunt prăpăstii, că sunt multe lucruri periculoase. I-am zis: ‘Dia, dacă te duci, eu o să stau panicată, dacă nu vei avea semnal în munte?’ Ea mi-a spus să nu mă mai panichez, că nu se va întâmpla nimic”, a continuat mama Dianei.

Comentarii
  • VOM IMPUSCA NOI URSII, NU AVEM GUVERN NU AVEM MINISTRI NICI PRESEDINTE , TOTUL ESTE RAHAT IN TARA ASTA. SUNT MAI MULTI URSI ACUS DECAT OAMENI SI PE
    RAHATII DE LA GUVERNARE NU-I INTERESEAZA. VOM IMPUSCA NOI URSII.

  • Cornel Nistoreanu

    Rominica e tara unde fiara poate circula in voie, oriunde. Este tara unde rominilor le e interzis sa circule in voie oriunde. Si nu ma jigniti ca nu sint moldovean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *