Un șofer român a ars de viu în cabina camionului său în Germania

Un șofer român a ars de viu în cabina camionului său în Germania

16 mart. 2024, 18:00
BZI.ro, în International

Un român a avut parte de un sfârșit îngrozitor în Germania. Șoferul a murit ars de viu în cabina TIR-ului său, după ce aceasta a luat foc. Bărbatul de 29 de ani nu a mai putut fi salvat din cauza rănilor cumplite pe care le-a suferit.

Un incendiu devastator a cuprins cabina de TIR a unui șofer din România. Bărbatul se afla la muncă, iar trupul său a fost prins între flăcări. Deși pompierii au încercat să îl salveze, acesta a fost găsit mort. Incendiul a izbucnit în urma impactului dintre cabina de TIR a românului și remorca unui alt șofer.

Un român a murit ars de viu în Germania

Tragedia s-a produs pe A7, în urma unui accident rutier. Din cauza lucrărilor de pe șosea, s-a format o coloană, iar mai multe TIR-uri au fost nevoite să oprească pe una dintre benzi. Din nefericire, şoferul român nu a apucat să frâneze la timp și a intrat cu cabina în remorca celuilalt șofer din față.

Ambele camioane au luat foc, însă șoferul ucrainean, din celălalt TIR, a reușit să își salveze viața. Șoferul român a murit ars de viu în cabină.

Din cauza flăcărilor uriașe nu a mai reușit să iasă la timp. Celălalt șofer a suferit răni, dar starea lui a fost stabilă. Pentru a nu fi pus în pericol, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Trei camioane au fost implicate în accident

Trei camioane se aflau la locul accidentului, în momentul în care acesta s-a produs. În timp ce șoferul român a murit, iar cel din Ucraina a fost transportat de urgență la spital, șoferul croat a scăpat fără nicio rană. Acesta se afla în cel de-al treilea TIR din față și a fost lovit de șoferul ucrainean, după ce șoferul român l-a lovit din spate.

Autoritățile au blocat circulația în urma accidentului, având în vedere incendiul devastator care a cuprins cele două camioane. Oamenii legii au fost nevoiți să elimine toate pericolele de pe șosea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *