Prima pagină » National » Un şofer fără permis şi cu doi copii minori în maşina a provocat un accident rutier grav în București după ce a încercat să fugă de Poliție – FOTO

Un şofer fără permis şi cu doi copii minori în maşina a provocat un accident rutier grav în București după ce a încercat să fugă de Poliție – FOTO

24 mart. 2021, 11:27,
George Cristian în National

Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puţin timp în București. Un individ care nu deţine permis de conducere şi care avea doi copii minori în maşină s-a izbit de o maşină după ce în prealabil a încercat să fugă de poliţişti.

Poliţiştii i-au făcut semn şoferului să oprească, moment în care acesta a accelerat şi a fugit de oamenii legii. În maşina se mai aflau iubita şoferului în vârstă de 15 ani dar şi un copil în vârstă de 5 ani. După ce a izbit mașina care circula regulamentar, autoturismul marca Renault a ricoșat într-un stâlp care asigura tensiunea la cablurile folosite de tramvaile care circulau în zona amintită.

Şofer fără permis a produs un accident rutier după ce a fugit de poliţişti

Accidentul rutier a avut loc în cartierul Aviaţiei din Bucureşti iar conform informaţiilor publicate de antena3.ro, şoferul fugea de oamenii legii moment în care a acroşat un autoturism care circulă regulamentar iar ulterior s-a oprit într-un stâlp. Filmul accidentului este suprinzător mai ales că în maşină condusă de inconsient se mai aflau, iubita acestuia în vârstă de 15 ani dar şi un copil în vârstă de 5 ani.

Iniţial, oamenii legii au dorit să oprească autoturismul din cauza vitezei excesive cu care se deplasa. La indicaţiile poliţiştilor de staţionare, şoferul a ales să fugă. Poliţiştii rutieri au început să pornească în urmărirea autoturismului moment în care şoferul maşinii Renault a luat-o pe linia de tramvai dar a lovit o maşină şi ulterior un stâlp de beton care asigura tensiunea cablurilor liniei de tramvai.

În urma impactului, mai multe bucăţi din autoturism au zburat pe trotuar. Martorii spun că atât faţă cât şi copilul au fost fost proiectaţi din afara maşinii care era decapotabilă. Cei doi au fost transportaţi la spital iar şoferul a suferit răni minore.

În cauză, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă dar şi pentru conducerea unui autoturism pe drumul public fără a deține acest drept.

Accidentul s-a produs la doar câteva săptămâni de la tragedia din București

În urmă cu câteva săptămâni, în cartierul Andronache din București a avut loc o adevărată tragedie. La acea dată o șoferiță care consumase băuturi alcoolice a intrat cu mașina pe trotuar, ucigând două fete. Aceasta a susținut în fața oamenilor legii că a încurcat accelerația cu frâna și că nu a mai putut evita impactul. De altfel, oamenii legii au eliberat-o, inițial pe șoferiță dar ulterior au reținut-o pentru 24 de ore.

Peste drum de stradă, adică vis-a-vis, erau nişte copii care stăteau jos pe bordură, împreună cu alte persoane mature. Maşina a lovit bordura, a intrat în persoanele de pe bordură şi s-a oprit în gard. Au sărit airbag-urile şi imediat ne-au scos alte persoane din maşină şi au început să ne bată”, a scris femeia în declaraţia inițială.

În altă ordine de idei, pe filmările făcute publice se poate vedea că fetele ucise nu au avut nicio șansă de a trăi mai ales că autoturismul a intrat în plin în ele.

sursă foto: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024