Un șofer din Galați a fost amendat cu 6.000 de lei, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor

Un șofer din Galați a fost amendat cu 6.000 de lei, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor

23 dec. 2022, 17:45,
BZI.ro, în National

Un tânăr de 21 de ani, din județul Galați, a fost amendat cu aproape 6.000 de lei, iar permisul i-a fost reținut pentru 300 de zile, după ce a fost prins conducând cu viteză, dar nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Pe 18 decembrie, șoferul a fost înregistrat cu viteza de 125 km/h în municipiul Tecuci, dar nu a oprit la semnale poliţiştilor rutieri și a accelerat. Un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea șoferului, dar nu a fost prins. Ulterior, acelaşi autoturism a fost înregistrat cu aparatul radar, pe DN25, cu viteza de 185 Km/h, fiind filmat din spate. A fost urmărit și de această dată timp de 10 minute de poliție, dar șoferul a reușit să dispară, potrivit Monitorul de Galați.

Șoferul a fost prins după 4 zile, pe data de 22 decembrie. Este vorba despre un tânăr cu vârsta de 21 de ani, din satul Toflea, comuna Brahășești, județul Galați.

A fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 5.945 lei, reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 300 de zile, fără valabilitate la dovadă și reținerea certificatului de înmatriculare pentru montarea unor folii neautorizate pe geamurile din față fară autorizație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *