Prima pagină » National » Un şofer de TIR român din Italia s-a ales cu dosar penal după ce a făcut o baie în mare
Un şofer de TIR român din Italia s-a ales cu dosar penal după ce a făcut o baie în mare

Un şofer de TIR român din Italia s-a ales cu dosar penal după ce a făcut o baie în mare

18 nov. 2020, 11:58,
George Cristian în National

Un şofer roman de TIR din Italia s-a ales cu o anchetă şi cu un dosar penal pentru gesturi obsene după ce bărbatul a fost observat de o femeie în timp ce se schimbă de haine. Şoferul făcuse o baie în mare şi nici prin gând nu i-a trecut că ar putea face obiectul unei anchete.

O femeie l-a observat pe bărbat în timp ce se schimbă şi a anunţat de urgenţă poliţia care a deschis un dosar pentru gesturi obscene.

O femeie speriată a anunţat poliţia atunci când l-a văzut pe bărbat fără pantaloni

Întâmplarea a avut loc în regiunea Merche din Italia. Un şofer de TIR infierbandat a decis să facă o baie în mare. Bărbatul în vârstă de 58 de ani se afla în provincia Pesaro din Urbio şi a decis să intre în apă caldă a Marii Meditariene. După ce a terminat de făcut baia, şoferul de TIR s-a deplasat la autovehicul şi pentru că avea hainele ude a decis să se schimbe. Fără să suspecteze ceva, bărbatul s-a schimbat şi şi-a continuat drumul liniştit.

Ceea ce nu ştia acesta este faptul că toată procedura de schimbare a hainelor a fost văzută de o italiancă ce a fost şocată de imagini şi a alertat autorităţile din Italia. Ajunşi în fata instanţelor, femeia a recunoscut că nu îl cunoaşte pe bărbat că nu a avut niciodată vreun contact cu acesta, ba mai mult, femeia a declarat că bărbatul nici nu a observat faptul că femeia se uita la el.

Totuşi, avocatul şoferului de TIR le-a spus judecătorilor faptul că din momentul în care femeia a sunat la poliţie, clientul trăieşte coşmarul vieţii lui fiind târât prin procese. Deşi bărbatul a explicat poliţiştilor care l-au oprit faptul că nu avea pantaloni pentru că tocmai făcuse o baie în mare, oamenii legii din Italia i-au deschis dosar penal şi l-au dat pe mâna procurorilor.

Ce spune avocatul şoferului de TIR care s-a ales cu dosar penal

Şoferul de TIR a avut parte de o întreagă poveste după ce oamenii legii au decis să trimită dosarul la procurori, cei din urmă deschinzand dosar penal sub acuzaţia de comitere unor acte obscene în public. Avocatul bărbatului a povestit faptul că actul obscen constituţie o infracţiune penală doar dacă este făcut în faţa unor minori, ori femeia era sigură atunci când şoferul de TIR s-a dezbrăcat:

Au urmat alte audieri, iar în cele din urmă procurorul de caz a trimis dosarul în instanţă sub acuzaţia de comitere a unor acte obscene în public.

„Clientul meu a fost văzut dezbrăcat, cu pantalonii daţi jos, dar tocmai se întorsese de la mare şi se schimbă de hainele ude. În prezent, actul obscen în public nu mai constituie o infracţiune penală, cu excepţia când acesta este făcut în prezenţa minorilor. Dar femeia era singură şi nu erau alţi martori. Nu era nici măcar în apropierea unui loc frecventat de minori, cum ar fi o şcoală. De aceea, am cerut să fie achitat”, a declarat avocatul românului, Olindo Dionisi, citat de ziarul italian.

Magistraţii Tribunalul din Pesaro au admis cererea avocatului şi au decis că românul este nevinovat.

Un sofer de TIR din România a fost trimis in judecată după ce i-a trimis luni în şir femeii dorite flori şi mesaje

Se pare că un şofer de TIR din Mureș este bun de plată după ce acesta a trimis luni în și femeii dorite, flori și mesaje de dragoste. Instanţele din judeţul Mureș nu s-au lăsat înduplecate de amorez și l-au condamnat la plata unei amenzi usturătoare, iar în lipsa plăţii, la închisoare.

Dosarul instrumentat de instanţele din judeţul Mureș poate fi un exemplu de limită intre hărțuire și curtarea unei femei. Dosarul s-a aflat doi ani pe mesele judecătorilor iar decizia adoptată de curând este una definitivă şi irevocabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *