Prima pagină » Titlurile zilei » Un șofer de 19 ani, din Iași, a fost aproape să fie linșat de vatmani după ce a blocat tramvaiele, timp de o oră, în Piața Unirii: „A venit în pijamale și râdea”

Un șofer de 19 ani, din Iași, a fost aproape să fie linșat de vatmani după ce a blocat tramvaiele, timp de o oră, în Piața Unirii: „A venit în pijamale și râdea”

16 oct. 2024, 02:00, 29 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Un șofer din Iași a fost aproape să fie linșat de vatmani după ce a blocat 10 tramvaie în Piața Unirii. Oamenii au fost furioși pentru că au așteptat o oră și au așteptat intervenția polițiștilor

Incidentul a avut loc luni seară, 14 octombrie 2024, după ora 22:00, în zona stației de tramvai din Piața Unirii. Un tânăr de 19 ani și-a lăsat mașina chiar pe linia de tramvai, blocând circulația spre sensul Piața Unirii – Târgu Cucu. Angajații CTP au cerut ajutorul polițiștilor care, în final, l-au găsit pe proprietarul mașinii și l-au sancționat.

Șoferul din Iași aproape a fost linșat de vatmani

Timp de o oră, 10 tramvaie au rămas blocate de la stația din Piața Unirii, până la intersecția de la strada Arcu cu strada Gavriil Musicescu. Mulți dintre călători au părăsit mijloacele de transport și au plecat pe jos, spre casă.

„A trebuit să așteptăm o oră, blocați în Piața Unirii din cauza unui șofer care nu a gândit și a lăsat mașina chiar pe linia de tramvai. Nu-mi venea să cred când am văzut, chiar așa să parchezi, am crezut că s-a întâmplat ceva. Era trecut de ora 22:00, erau cam ultimele curse, oamenii voiau să ajungă acasă, ce să le spunem?”, povestește un vatman care a rămas blocat.

Vatmanii au rămas uluiți când l-au văzut pe șoferul mașinii, care era total relaxat și era amuzat de ce se întâmplă. Deja, călătorii erau extrem de furioși de ce se întâmplă, iar angajații de la CTP își pierduseră răbdarea. Și șoferii de autobuz au avut probleme din cauza celorlalți participanți la trafic.

„Am sunat la Poliția Locală pentru ajutor, a venit imediat un echipaj și a trebuit să îl găsească pe șofer. Fiind târziu, platforma nu avea cum să vină, așa că am stat și am așteptat. Pe la ora 23:00 a venit și șoferul, foarte relaxat, părea că este în pijamale. Râdea, nu avea nicio problemă și a mers să discute cu polițiștii. Oamenii erau extrem de furioși pe el, unii călători au plecat pe jos, nu au mai așteptat în tramvaie. Ne venea să îi spunem noi ceva, pentru că ne-a pus să așteptăm atât. Ar trebui să suspende permisul pentru astfel de lucruri”, a mai spus vatmanul.

Șoferul a fost sancționat

După ce l-au identificat pe proprietarul mașinii, polițiștii l-au amendat cu 825 de lei și sancționat cu 3 puncte penalizare. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din municipiul Iași.

„Persoana sancționată este I.V.N., în vârstă de 19 ani, domiciliat în municipiul Iași, și a fost sancționat conform O.U.G. 195/2002, cu amendă în valoare de 825 lei și 3 puncte penalizare”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Șoferul a venit cu scuze în fața polițiștilor pentru a scăpa de sancțiune, însă nu a reușit. Acesta credea că tramvaiele nu mai circulă după ora 22:00 și este justificat să lase mașina parcată neregulamentar.

„Un echipaj de la Poliția Locală a intervenit, aseară, la incident. Era o platformă disponibilă, la acea oră, de la Servicii Publice, însă nu a fost nevoie să mai intervină. Polițiștii au reușit să afle numărul de telefon al proprietarului mașinii și au luat legătura cu el. Șoferul a crezut că după ora 22:00 nu mai circulă tramvaiele și de asta a lăsat mașina pe linie. Ulterior, a fost sancționat de către polițiști. Cu siguranță, CTP își va dori să recupereze prejudiciile aduse companiei de către șofer”, a transmis Liviu Zanfirescu, directorul general al Poliției Locale Iași.

Șoferul a fost aproape linșat de vatmani după ce a blocat tramvaiele din Piața Unirii, din Iași.

Comentarii
  • Florin Apreotesei

    Doamne cat e de handicapat soferul ala. Auzi la el cica dupa ora 22 nu mai circula tramvaiele. Dar se trezea soferul nostru la ora 3 sa isi miste hoitul si cotetul lui de masina pentru urmatoarea zi cand incep tramvaiele sa iasa pe traseu? Oare cum s-a dus la culcare stiind ca a parcat masina pe linia de tramvai?

    • Un marlete-ghertoi… să fii fost acolo îl facem pachet dar tot cu cazanul lui! Ca acest țărănoi, e plin orașul!

  • Florin Apreotesei

    Un sofer handicapat. Cum sa parchezi masina pe linia de tramvai si dupa sa te duci la culcare? L-a trezit locala din somn. Sa zica sarut mana ca a scapat doar cu o amenda

  • ȘOFER:”Persoană calificată pentru a conduce un autovehicul”.Cum nu se califică înseamnă că nu e ȘOFER!!!

  • Tara qrului!

    1. Legislatia e de tot rahatul! Sanciunile sunt prea mici! Amenzile sunt aproape inexistente, NU SE DAU!

    2. 10 Barbati…in fine, vatmani, voiau sa bata un copil…un copil.prost, dar nu au fost in stare sa mute cotetul ala de pe sinele de tramvai.

    3. La noi se poate lua permis si de la 16 ani! :)))))

    Tara qrului!

  • Permis anulat, nu suspendat…cu posibilitate de făcut din nou școala auto după 3 ani de pușcărie CU EXECUTARE.

  • 825 de lei?! La noi în România, asta e problema. Legea și aplicarea legii! Ia dă-i la unul de ăsta pt asa ceva 10.000 de lei, și după aia vezi dacă mai face altul așa ceva! Cât despre situația de față, vorbim de creier. Mai era într-o zi un retardat la volanul unui Volvo cu numere de Belgia, i se părea că e buricul pământului. De fapt era un kkt!

  • Iaca un cocalar de targu Iesilor la a 10 generatie!

  • sa-ifutemmama

    sa-i futem mama pana moare sufocata

  • Daca li se da permis de conducere tuturor celor care nu au toate tiglele pe casa! Examenul psihologic este o joaca . Ar trebui trimisi la un specialist sa primeasca adeverinta ca sunt in deplinatatea facultatilor mintale.

  • Adrian Jescu

    Ce penibil a fost, eram acolo.
    Politia sa nu aibă platforma,se chinuiau sa verifice numerele roșii.
    Doamne, da frate o lege , un HCL sa fie posibilitatea în maximum 10 minute de blocaj sa ii se ridice mașina.
    Plus mânjit cu cacaòoo și o mama de bătaie bună , și numai făcea Nimeni….
    Dar na….
    România.
    Zi de sărbătoare…
    Toți vroiam sa fim acasă.
    Cine îmi da banii de taxi înapoi?
    Numele lui….
    Public sa ne recuperam baniiii
    Pffff

  • Va dati seama cat de ineficiente sunt autoritatile daca a reusit ala sa stea o ora pe linia de tramvai? In 10 min putea sa vina o masina sa o ridice chiar si de la privat!

  • Doar 825 amendă? Interesant:)))

  • Cea mai ok sanctiune ar fi fost sa fi ridicat si confiscat efectiv masina, pentru ca de o amenda ii doare in cot pe toti.
    Ulterior si altii s-ar fi gandit de mai multe ori, daca sa mai parcheze aiurea.

  • Nu se vrea, ca daca ar fi platforme de ridicare sa le ridice si sa plateasca si amenda si taxele de ridicare si abia apoi sa-si poata recupera masina, nu s-ar mai intampla. Si ce bani s-ar aduna la bugetul local! Dar nu se vrea.

  • Ar trebui ca sa fie sanctionat cu despagubiri fata de CTP si fara de CALATORII care asteptau ca „prostii” in statiile de tramvai. Sunt oameni care nu isi permit o masina sau un TAXI, sunt bolnavi , batrani, copii…ETC. Daca cineva are venituri de sute de mii de lei pe luna, ce mai conteaza o amenda de 400 lei….

  • Sa-i futem Dumnezeu mamii lui cu tigaia lui. Ne face orasul de ras. Si e de plans ca vatmanii si autoritatile au plans langa masina prostului si nu au putut-o ridica in 10 minute. Aici trebuia dosar penal nu amenda

  • Sa-i sugeti toti p*u*l*a ! Va pute mana a bara de tramvai si ati realizat ca va mai trebuie 10 vieti ca sa va permiteti si voi o masina dintr-aia din cauza asta crapati de ciuda si aruncati cu cacat !
    Unii se agita asa de tare de zici ca a omorat ala pe cineva !
    A gresit, a fost sanctionat si cu asta basta.

    • da-ti 2 palme retardatule

    • daca ai gresit, de ce ai spume la gura? :)))
      crezi ca nu te stie lumea dupa numarul de pe tigaie? :)))))
      sa te mai uiti peste umar, nu cumva sa te impiedici singur pe strada :)))

    • Cu mazda fara mazda tot un sclav ramai.
      Ma pis pe tine, trebuia sa pleci de acolo cu toate geamurile sparte + cauciucuri taiate.
      Te invatai minte dupa.

  • Deci cretinul retard care a parcat acolo, care imparte un neuron cu tot neamul sau, e Anonimul care a comentat la 9:14. Fi-mi-ar scarba de natia lui semidezvoltata.

  • Zamfirescu minte cu nerușinare. NU există platformă disponibilă după ora 16.
    Mincinos incompetent, sclavul lui Diaconu și acu’ al lui Miăiță.

    • Legile sunt pentru fraieri.

      Dreptatea ti-o faci singur. Prin urmare, ar trebui sa i se arunce cu tot felul de lucruri pe masina, ceva care se curăță greu. La fel ca nesimțirea și idioțenia lui.

  • Cine răspunde de ridicarea mașinilor parcate ilegal sau care încurcă traficul ce sancțiune a primit ?
    Zanfirescule, polițist pensionar care primești pensie de serviciu și salariu de la Primărie, aștept să dai o explicație pt că ești obligat să o dai având în vedere că ești plătit din banii primăriei Iași și ești în slujba cetățenilor acestui oraș !

  • Acest fapt arată cât de incompetentă este administrația publică, în frunte cu cel numit de mulți, piticul porno, Chirica. Zanfirescu, îl pupă-n cur pe Chirica, cu orice ocazie. Când îl vezi pe Chirica, uită-te cu atenție, prin preajmă! Pe undeva este și pupă-n-cur, Zanfirescu. Poliția locală este o glumă proastă, croită după neuronii lipsă și nesimțirea celor doi: Chrica și Zanfirescu. Poliția locală este, în realitate, o armă pusă în mâna unei prost și nesimțit, adică Chirica, condusă de un alt prost și foarte nesimțit, Zanfirescu. Cu asta am spus tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
16 octombrie 2024
16 octombrie 2024