Prima pagină » National » Un șofer cu o alcoolemie record a ucis un biciclist. 5 g/l alcool pur în sânge și un accident rutier mortal
Un șofer cu o alcoolemie record a ucis un biciclist. 5 g/l alcool pur în sânge și un accident rutier mortal

Un șofer cu o alcoolemie record a ucis un biciclist. 5 g/l alcool pur în sânge și un accident rutier mortal

05 sept. 2022, 21:21,
BZI.ro, în National

Un șofer a omorât un biciclist luni, în comuna Tia Mare, din județul Olt. Pentru că bărbatul nu a putut să sufle în fiolă, polițiștii l-au dus spital pentru recoltarea probelor biologice Se pare că bărbatul avea o alcoolemie record, aproape 5 g/l alcool pur în sânge.

Un șofer în vârstă de 32 de ani a accidentat mortal un biciclist în vârstă de 40 de ani, în comuna Tia Mare, din județul Olt. Polițiștii l-au dus la spital pe șofer pentru recoltarea probelor biologice, deoarece acesta nu a putut sufla în fiolă.

Șoferul avea aproape 5 g/l alcool pur în sânge

Rezultatul probelor avea să aducă un nou record, aproape 5 g/l alcool pur în sânge. Prima probă recoltată a indicat valoarea de 4,87 g/l alcool pur în sânge. A doua probă recoltată a avut un rezultat de 4,27 g/litru.

Polițiștii l-au reținut pe șofer și continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Judecătoria Corabia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia și a dispus, pe numele șoferului, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, potrivit Mediafax.

Autocar cu 52 de pasageri, implicat într-un accident la ieșirea din Vama Albița

Un autocar cu 52 de pasageri a rupt un stâlp, la ieșirea din Vama Albița ieri, 04.09.2022.

Pompierii din Huși au intervenit duminică seara la un accident rutier produs la ieșirea din Vama Albița. În accident a fost implicat un autocar în care se aflau 52 persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autocar avariat și un stâlp de electricitate rupt.

Până la sosirea pompierilor, pasagerii din autocar ieșiseră.

Una dintre persoanele aflate în autocar, o femeie în vârstă de 68 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar după primirea primului ajutor a refuzat transportul la Spitalul Municipal Huși.

Din rezervorul autocarului se scurgea combustibil, astfel că pompierii militari au luat măsuri pentru oprirea scurgerilor asigurând în același timp măsurile PSI specifice în astfel de cazuri.

La fața locului au fost prezente și echipaje ale distribuitorului zonal de energie electrică, echipaje care au asigurat reparațiile și realimentarea cu energie electrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *