Un șofer beat mangă și-a băgat nepotul de 3 ani în comă după ce a provocat un accident rutier. A intrat cu mașina într-un cap de pod. Nu a fost singurul inconștient din weekend

Un șofer beat mangă și-a băgat nepotul de 3 ani în comă după ce a provocat un accident rutier. A intrat cu mașina într-un cap de pod. Nu a fost singurul inconștient din weekend

30 iun. 2020, 04:00
Dragos Savin, în Titlurile zilei

Un șofer beat mangă și-a băgat nepotul de 3 ani în comă după ce a provocat un accident rutier. Individul l-a luat pe copil în brațe, la volan, însă în momentul impactului, copilul a intrat în comă. Polițiștii l-au reținut pe bărbat, iar mai apoi judecătorii au decis să-l aresteze preventiv

Un șofer beat, care și-a băgat nepotul în comă, a ajuns după gratii. În weekend, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Holboca, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna Holboca, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 249 A, în localitatea Holboca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, un minor în vârstă de 3 ani, pasager în autoturism, a fost rănit. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Un alt șofer cu o alcoolemie uriașă și fără permis a fost prins de polițiști la volan în Copou

Un alt șofer a ajuns după gratii. Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați de către polițiștii locali despre faptul că au prins în trafic pe bulevardul Regele Ferdinand I al României, din municipiul Iași, un bărbat care conducea un auto deși are permisul de conducere reținut. Polițiștii rutieri au preluat bărbatul și au continuat verificările. Deoarece el mirosea a alcool, a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier Iași pentru 24 de ore. Mai apoi, bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Caz tras la indigo. Șofer beat și fără permis, prins în aceeași zi

Un alt bărbat a ajuns în arest după ce a fost prins beat și fără permis. Agenții din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea au oprit, pentru control, pe DJ 248 C, în comuna Mogoșești, un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Mogoșești.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.
Acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *