Prima pagină » Local » Un șmecher cu BMW s-a proptit cu bolidul în gardul locuinței unei femei. După accidentul rutier, șoferul a fost pus la plată de judecători (EXCLUSIV)
Un șmecher cu BMW s-a proptit cu bolidul în gardul locuinței unei femei. După accidentul rutier, șoferul a fost pus la plată de judecători (EXCLUSIV)

Un șmecher cu BMW s-a proptit cu bolidul în gardul locuinței unei femei. După accidentul rutier, șoferul a fost pus la plată de judecători (EXCLUSIV)

13 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Alexandru Gabriel Babet, un șmecher cu BMW, a fost pus la plată de judecătorii ieșeni, după comiterea unui accident rutier. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis acțiunea formulată de Gica Grigoraș-Dascălu și l-au obligat pe Alexandru Gabriel Babet să îi plătească acesteia suma de 4.000 de lei, reprezentând contravaloarea reparațiilor gardului reclamantei. Întregul scandal a izbucnit după producerea unui impact.

Un șmecher cu BMW a fost pus la plată de judecătorii ieșeni, după comiterea unui accident rutier. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis, recent, în parte acțiunea formulată de Gica Grigoraș-Dascălu împotriva lui Alexandru Gabriel Babet.

„Instanța admite în parte acțiunea formulată de reclamanta Gica Grigoraș-Dascălu în contradictoriu cu Alexandru Gabriel Babet. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 4.000 de lei, reprezentând contravaloarea reparațiilor gardului reclamantei, ca urmare a avariilor produse de către autoturismul marca BMW în accidentul rutier provocat din culpa pârâtului, pe 19 ianuarie 2021”, au afirmat judecătorii.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Un șmecher cu BMW s-a proptit cu bolidul într-un gard

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul dintre femeie și Alexandru Gabriel Babet a început pe data de 14 decembrie 2021. Prin acțiunea înregistrată pe rolul instanței, reclamanta a cerut obligarea ieșeanului la plata sumei de 4.000 de lei, reprezentând contravaloarea unui gard distrus în urma unui accident rutier.

„Am depus o plângere la Postul de Poliție Cotnari, iar Poliția s-a deplasat la fața locului, după 3 zile, constatând că avusese loc un accident ce a fost săvârșit de către pârâtul care a fugit de la locul faptei, acesta fiind ajutat de mai mulți vecini de-ai mei să scoată mașina din curtea mea cu un troliu. Am așteptat un an rezoluția de la Parchet, după care mi s-a spus să-l dau în judecată pe pârât, pe cale civilă, deoarece mi-a distrus gardul cu mașina lui. Deși l-am rugat să facă gardul și să ajungem la o înțelegere, acesta a fost de rea-credință”, a susținut femeia în instanță.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Alexandru Gabriel Babet, acuzat că a produs un accident

Anchetatorii ieșeni au constatat că, pe 19 ianuarie 2021, la ora 11.00, Alexandru Gabriel Babet a condus autoturismul marca BMW pe DC 135, în direcția Cîrjoaia – Valea Racului, iar când a ajuns în dreptul locuinței femeii a derapat, a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul acesteia, rezultând avarierea autoturismului și distrugerea unei porțiuni de gard, respectiv aproximativ 8,5 metri liniari.

În urma impactului, șoferul a părăsit locul accidentului, fără încunoștiințarea polițiștilor, motiv pentru care, pe 25 ianuarie 2021, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă și reținerea permisului de conducere. În cele din urmă, procurorii au dispus clasarea dosarului întocmit în urma accidentului. Însă, acum, judecătorii l-au obligat pe șmecherul cu BMW să îi plătească despăgubiri femeii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *