Prima pagină » Economic Local » Un singur candidat pentru un post la Biroul de Cooperare Economică din Primăria Iași
Un singur candidat pentru un post la Biroul de Cooperare Economică din Primăria Iași

Un singur candidat pentru un post la Biroul de Cooperare Economică din Primăria Iași

21 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

La începutul anului viitor, pe data de 8 ianuarie, Primăria Iași continuă seria angajărilor în instituție. La Biroul de Cooperare Economică este nevoie de un inspector de specialitate II, unde postul este vacant. Recent, în urma selecției dosarelor de înscriere, în cursă a rămas un singur candidat: Ramona-Elena Tihulcă. Dacă va trece de proba scrisă, va susține și un interviu.

„Condițiile specifice de participare la concurs: studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul din domeniile: științe administrative, științe economice sau științele pamântului, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul economiei, administrației publice ori științele pământului, vechime în administrația publică minimum 3 ani, vechime în muncă în specialitatea studiilor minimum 7 ani”, se arată în anunțul municipalității.

Cei interesați trebuie să se grăbească. Dosarele de înscriere pot fi depuse până pe data de 17 decembrie. În acest moment, Biroul de Cooperare Economică este condus de Daniel Juravle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *