Prima pagină » Magazin » Un show… pacatos de-a dreptul! Daniela Crudu si Iuliana Luciu s-au SARUTAT LASCIV – FOTO

Un show… pacatos de-a dreptul! Daniela Crudu si Iuliana Luciu s-au SARUTAT LASCIV – FOTO

05 oct. 2012, 00:10,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:318333;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Zilele de joi seara sunt in cadrul emisiunii „Un show pacatos” adevarate provocari pentru imaginatia domnilor, iar atunci cand Daniela Crudu si Iuliana Luciu sunt impreuna, se ajunge la imagini de infarct.

Asistenta lui Dan Capatos, impreuna cu cateva prietene sumar imbracate, dintre ele nelipsind nici sora Nicoletei Luciu, au facut un adevarat show… pacatos.

Lingand acadele si rasfatandu-se cu ciocolata dintr-o fantana, fetele imbracate in desuuri sexy au oferit imagini de neuitat. Acestea au devenit incendiare de-a dreptul in momentul in care Daniela Crudu si Iuliana Luciu si-au apropiat buzele intr-un sarut senzual.

Cele doua brunete au facut acest gest pentru a creste popularitatea emisiunii, dar si pentru a atrage voturi pe Facebook, cele doua asistente tv promitand ca vor continua cu o bataie incitanta cu ciocolata.

Nu sunt insa singurele vedete de la noi care au oferit privitorilor un sarut lesbi, insa Daniela Crudu este la a doua incercare de acest gen, precedentul avand loc tot in cadrul emisiunii „Un show pacatos” cu Bianca Dragusanu.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *