Prima pagină » National » Un sat întreg a fost jefuit de hoți! Sătenii susțin că polițiștii nu fac nimic pentru a-i prinde
Un sat întreg a fost jefuit de hoți! Sătenii susțin că polițiștii nu fac nimic pentru a-i prinde

Un sat întreg a fost jefuit de hoți! Sătenii susțin că polițiștii nu fac nimic pentru a-i prinde

26 ian. 2022, 12:10,
în National

Hoții par să fi dat năvala într-un întreg sat din România. Aceștia au jefuit zeci de case din localitatea Ciuperceni, județul Teleorman. Sătenii susțin că polițiștii nu fac nimic pentru a-i prinde pe făptași în pofida faptului că au fost văzuți pe camerele de supraveghere.

Oamenii susțin faptul că hoții au furat atât unelte agricole cât și animale sau fruje și că au furat și cupru.

Un sat întreg a fost jefuit de hoți, iar sătenii acuză pe polițiști că nu fac nimic

Oamenii din satul Ciuperceni din judeţul Telorman sunt disperați pentru că munca lor este prădată de hoți. Hoții au jefuit peste 50 de case din sat, iar sătenii îi acuză pe polițiști că nu fac nimic. Un localnic a povestit faptul că hoții au intrat noaptea la 12.00 şi i-au sustras din locuință o roabă. Bărbatul a povestit că vecinilor le-au fost furate drujbă, un aparat de sudură, dar și un curcan. De frică, oamenii nu vor să mai plece de acasă și că agoniseala lor dispare fără ca oamenii legii să facă ceva în această privință.

Același localnic explică faptul că indivizii au fost văzuți pe camerele de supraveghere dar nimeni nu îi recunoaște.

” Au venit la 12:00 noaptea, mi-au scos câinele afară, au intrat, au furat o roabă de afară. La ora 12:00 m-a anunțat câinele, dar nu am ieșit. Polițiștii mi-au spus că bine că nu am ieșit, că puteau să mă omoare. Și de aici au furat un curcan, o drujbă și un aparat de sudură.

A venit poliția, ne-a fotografiat locurile de unde au furat, au făcut o razie pe Măgurele și au găsit roaba mea și roaba vecinilor. Ei pe cupru au fost, că la vecinii de aici le-au luat aparatul de sudură, căldări mari… Peste 50 de case au fost furate. Sunt văzuți pe camerele de supraveghere, dar zic că nu îi recunosc”, ” povestește un localnic.

Ce spunea ministrul Lucian Bode despre hoții români

După ce a apărut cazul din Bolintin Vale, unde oamenii au ieșit în stradă acuzând un clan că face prăpăd în oraș, Lucian Bode, ministrul de Interne, afirma faptul că sunt multe localități în România în care mai multe grupări trăiesc o viață de lux în pofida faptului că nu au venituri legale și oficiale. Ministrul a promis măsuri urgente și în forță pentru a combate asemenea infracțiuni:

În ceea ce priveşte tragedia de la Bolintin Vale. Această tragedie a scos la iveală încă odată putregaiul unui sistem care s-a stricat de la an la an. Bolintin Vale cu 15.000 de locuitori. Avem sute de comunităţi din România din care 15.000 de locuitori 2.000 – 3.000 reprezintă populaţia activă. Ne punem întrebarea evident din ce trăiesc. Şi avem şi răspunsul de unde aceste cifre alarmante a furturilor şi etc. (…) explica ministrul Lucian Bode.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *