Un român și-a abuzat sexual fiica concubinei lui și a lăsat-o însărcinată, în Germania. Bărbatu le-a mărturisit judecătorilor că nu a consumat băuturi alcoolice și nu-și amintește fapta

Un român și-a abuzat sexual fiica concubinei lui și a lăsat-o însărcinată, în Germania. Bărbatu le-a mărturisit judecătorilor că nu a consumat băuturi alcoolice și nu-și amintește fapta

20 ian. 2024, 16:20,
BZI.ro, în Actualitate

Românul Ioan C. (43 de ani) a fost arestat pentru că a abuzat-o sexual pe fiica iubitei sale și a lăsat-o însărcinată, faptă dovedită după un test de paternitate realizat după ce copilă de 13 ani a născut, scrie cotidianul german Tag24.

Micuța Alina* (numele bebelușului a fost schimbat de redactori) s-a născut pe 7 mai 2023. Mama ei era încă o copilă și a susținut inițial că un prieten al ei este tatăl copilului. Dar polițiștii au continuat cercetările, iar românul a devenit suspect de abuz sexual asupra fetei.

Întrucât anchetatorii aveau deja probe ADN ale lui Ioan C., dintr-o anchetă anterioară care l-a vizat pe român, Biroul de Stat al Poliției Criminale a putut efectua un test de paternitate.

În instanță, acuzatul a recunoscut pe scurt infracțiunea prin intermediul avocatului său, dar a rămas vag în ceea ce privește detaliile:

„Sărbătoream Ziua Bărbatului pe 1 martie și Ziua Femeii pe 8 martie”, a spus inculpatul.

„Am băut atât de mult în noaptea aceea, încât nu știu ce s-a întâmplat”.

Numai că zilele nu coincideau cu datele la care ar fi fost concepută micuța Alina, undeva la sfârșitul lunii iulie. Românul a spus că nu-și amintește:

„Cu siguranță eram foarte beat atunci”, a spus el. „Îmi pare rău”, a adăugat.

Avocatul său a cerut o pedeapsă de doi ani perioadă de încercare, din cauza unei posibile stări de ebrietate, dar judecătorul l-a trimis după gratii pentru trei ani și trei luni.

„Acesta nu este ceva care ar trebui să se întâmple unui copil”, a spus judecătorul.

În timp ce familia tinerei mame locuiește acum în România, micuța Alina se află într-o familie de plasament germană.

Comentarii
  • Deci daca un barbat bea pana lesina si apoi o minora face sex cu el fara ca el sa-i dea voie, se considera ca barbatul e vinovat de viol?

    Misto lege. Barbatul e lesinat. El nu e capabil sa-si dea consimtamantul sa faca sex. Femeia profita de el si face sex cu el cand el nici nu-si da seama ce se intampla. Dar barbatul e vinovat de viol. Si ne miram de unde vine atata misoginism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *