Prima pagină » Actualitate » Un român s-a întors la supermarket, să-și ia banii pe un pepene necopt. Nu se aștepta la un asemenea răspuns
Un român s-a întors la supermarket, să-și ia banii pe un pepene necopt. Nu se aștepta la un asemenea răspuns

Un român s-a întors la supermarket, să-și ia banii pe un pepene necopt. Nu se aștepta la un asemenea răspuns

10 iul. 2024, 10:15,
BZI.ro, în Actualitate

Un român s-a întors la supermarket, să-și ia banii pe un pepene necopt și a postat totul pe o rețea de socializare. Acesta a cumpărat un pepene roșu de la supermarket, însă când a ajuns acasă a avut parte de o surpriză neplăcută. L-a tăiat, gata să-l mănânce, doar că n-a putut pentru că era necopt. Nu i-a venit să creadă ce a primit, așa că s-a gândit cum să-și recupereze banii. Nu a fost o sumă enormă, doar că bărbatul a fost deranjat de faptul că s-a ales cu un fruct, care nu era bun de consumat. Așa că, l-a pus în sacoșă și s-a întors la magazin. Acesta a rămas uimit de răspunsul primit din partea unei angajate.

Un român s-a întors la supermarket, să-și ia banii pe un pepene necopt

Un bărbat a cumpărat un pepene roșu de la un cunoscut supermarket și s-a îndreptat spre casă. L-a tăiat, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. Nu a putut să-l mănânce, pentru că nu era copt. N-avea niciun gust și nici culoare. Deranjat fiind de faptul că și-a pierdut banii pe un fruct necomestibil, românul s-a întors la magazin să-l înapoieze. Nici nu și-a putut imagina dacă se poate acest lucru, însă a zis să-și încerce norocul.

„Mă duc la supermarket cu acest pepene, pentru că nu este copt, să văd dacă îmi dă banii înapoi pe el”, a spus românul.

Bărbatul a ținut să filmeze întreaga scenă și să le arate tuturor pe rețelele de socializare. Când a ajuns la magazin, acesta i-a arătat unei angajate pepenele și a întrebat-o dacă se poate returna. A primit un răspuns neașteptat, în opinia lui, de la angajata supermarketului.

„– Sărut mâna, am și eu o situație mai delicată. Am cumpărat pepenele acesta astăzi și nu știu cum procedăm cu el pentru că nu e copt. Practic, am dat banii degeaba pe el. Am aici și bonul. Au mai fost oameni care au venit și au returnat pepeni?

-Din moment ce dumneavoastră l-ați cumpărat și nu este în regulă, obligația noastră este să vă dăm banii pe el.

-Serios? Așa simplu?”, a fost conversația dintre el și angajată.

Și-a primit banii înapoi

La ieșirea din magazin, bărbatul a arătat că a primit din partea angajatei suma de 14 lei, atțt cât plătise pentru respectivul pepene.

„14 lei sunt 14 lei. Nu credeam că e atât de simplu”, a conchis bărbatul.

Reacțiile la postarea bărbatului nu au întârziat să apară. Mulți au fost cei care l-au felicitat pentru curajul său.

„Felicitări, așa trebuie făcut! Eu, din păcate, am aruncat vreo 6” / „Eu, care am aruncat la greu în acest an, îmi vine să cumpăr acum doar ca să returnez”, au fost două dintre comentarii ale inetrnauților.

În urmă cu câțiva ani, un constănțean s-a trezit și el că pepenele cumpărat din supermarket scoate spumă și a acuzat faptul că fructul ar fi injectat cu substanțe.

Specialiștii avertizează că un pepene în care au fost injectate substanțe pentru o coacere mai rapidă vor avea semințele albe. Dacă un pepene a fermentat, dar are semințele negre, înseamnă că pur și simplu s-a format o reacție chimică, aceasta fiind explicația pentru lichidul și spuma albe care ies din fruct.

Acum, un român s-a întors la supermarket, să-și ia banii pe un pepene necopt, și nu se aștepta să-și primească banii înapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *