Prima pagină » National » Un proprietar din Galați a scos la vânzare o garsonieră mai mică decât cea de la Cluj de 11 metri pătrați

Un proprietar din Galați a scos la vânzare o garsonieră mai mică decât cea de la Cluj de 11 metri pătrați

15 apr. 2022, 22:59,
în National

Recent, pe piața imobiliară din orașul Galați, a fost scoasă la vânzare o garsonieră mai mică decât garsoniera de la Cluj, de 11 metri pătrați, care a devenit virală pe internet din cauza dimensiunilor impresionant de mici.

Pentru 10,25 de metri pătraţi, proprietarul gălățean cere suma de 11.000 de euro. Garsoniera are aer condiţionat şi se vinde nemobilată.

„Garsonieră cu grup sanitar din construcţie, amplasată la et 2/4 spre est; Cartier Micro 19- zona bulevardul Otelarilor- Lidl market; intabulată – suprafaţă totală 10.25 metri pătraţi; garsoniera este dotată cu instalaţie de aer condiţionat (aer rece/ cald), are contract individual la apă şi electricitate; se vinde nemobilată; preţ 11.000 de euro; acesta include toate taxele aferente tranzacţionării (fără alte taxe suplimentare)!”, se arată în anunţul de vânzare de pe un site de imobiliare din Galaţi.

O altă garsonieră din Cluj a făcut senzație pe internet

În urmă cu câteva luni, o altă garsonieră minusculă a atras atenția în spațiul virtual. Imobilul se află în Cluj-Napoca și are dimensiunile de 11 metri pătrați. Garsoniera a devenit cunoscută la nivel național datorită zecilor de comentarii amuzante pe care oamenii le-au lăsat pe internet. O agenție imobiliară a cerut o chirie de 200 de euro pe lună pentru această garsonieră.

„La o oră după ce am publicat anunţul, garsoniera a fost închiriată cu 180 de euro de către o domnişoară”, a spus Antonio Boja, agentul imobiliar. Acesta susține că garsonieră este ”peste medie” din punct de vedere estetic: ”În general, proprietăţile din Cluj, mai ales garsonierele, nu prea sunt aranjate. Acesta a fost un caz special. A fost aranjat, s-a mobilat.”

„Am fost contactat de foarte multe persoane. Vloggeri, jurnaliști, oameni din televiziune. Am dat o grămadă de interviuri. (…) Unele persoane nu au crezut că există garsoniera asta în Cluj. Că sunt niște poze preluate.”, a povestit Antonio Boja

Ulterior, a fost scoasă la vânzare pentru 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metru pătrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *