Prima pagină » Titlurile zilei » Un profesor de la UMF Iași riscă să rămână nenorocit pe viață după o baie în piscină! Familia cere, disperată, ajutorul: „A suferit leziuni serioase care l-au lăsat imobilizat la pat”

Un profesor de la UMF Iași riscă să rămână nenorocit pe viață după o baie în piscină! Familia cere, disperată, ajutorul: „A suferit leziuni serioase care l-au lăsat imobilizat la pat”

03 sept. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Bogdan Anton, un profesor de Educație Fizică de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași și observator de handbal, riscă să rămână nenorocit pe viață după o baie la piscină. Bărbatul în vârstă de 51 de ani se afla la petrecerea organizată de un prieten, când a sărit în piscină, iar din cauza nivelului mic al apei, a suferit un traumatism cervical sever.

Bogdan Anton, un profesor de la UMF Iași, a suferit un accident grav după o baie în piscină

Bogdan Anton s-a accidentat în urmă cu trei săptămâni și a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, iar acum familia își dorește ca acesta să se recupereze într-un spital privat. Pentru aceasta are nevoie însă de foarte mulți bani, o singură zi de recuperare costând 930 de lei.

„Vă scriu astăzi pentru a vă cere ajutorul într-o perioadă deosebit de dificilă pentru familia noastră. Soțul meu, Bogdan Anton, profesor universitar și observator de handbal dedicat, a suferit un accident grav în urmă cu trei săptămâni, în timp ce se afla la piscină. În urma acestui incident nefericit, el a suferit leziuni serioase care l-au lăsat imobilizat la pat, cu un traumatism cervical sever. Pentru a-și putea recăpăta mobilitatea și pentru a-și recupera sănătatea, el are nevoie de o perioadă lungă și intensă de recuperare medicală, care include spitalizare, fizioterapie, kinetoterapie și alte terapii specializate. După consultarea cu echipa medicală, am ales să continuăm tratamentul într-un spital privat, unde poate beneficia de toate resursele necesare pentru o recuperare cât mai completă. Totuși, costurile acestor tratamente sunt extrem de ridicate, prețul pe zi pornind de la 930 de lei”, a explicat Roxana-Manuela Anton, soția lui Bogdan Anton.

Roxana-Manuela Anton: „Fiecare gest de solidaritate ne aduce mai aproape de visul nostru, de a-l vedea pe cel drag nouă recuperat și sănătos”

Familia lui Bogdan Anton nu-și permite să suporte costurile generate de recuperarea bărbatului, de aceea, a apelat la sprijinul ieșenilor.

„Resursele noastre financiare nu ne permit să acoperim singuri aceste cheltuieli mari pe termen lung. De aceea, apelăm la sprijinul dumneavoastră. Fiecare sumă, indiferent de valoare, reprezintă un ajutor imens și o speranță pentru o recuperare completă. Drumul spre vindecare va fi un proces îndelungat, dar cu ajutorul vostru avem încredere că vom putea depăși această perioadă dificilă. Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și sprijinul dumneavoastră. Fiecare gest de solidaritate ne aduce mai aproape de visul nostrum, de a-l vedea pe cel drag nouă recuperat și sănătos”, a transmis soția profesorului de Educație Fizică de la UMF Iași.

Persoanele care doresc să-l ajute pe Bogdan Anton să depășească această perioadă grea și să se recupereze după accident pot dona orice sumă de bani în contul bancar: BT Transilvania; Moneda: RON; IBAN: RO08BTRLRONCRT0421574802; Titular cont: Roxana-Manuela Anton, soția profesorului de Educație Fizică de la UMF Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *